Opinii

Intre prioritati si proverbe

Corneliu Condurache
6 oct 2009 1193 vizualizări
La preluarea functiei de prefect, unul din obiectivele pe care le-a facut publice Ion Oprea a fost cel de a verifica activitatea predecesorului sau in functie, Raluca Dan.

Desigur, preluarea problemelor precursorului presupune si un astfel de proces. Depinde, insa, cine si cum o realizeaza. Se stie ca atit timp cit a fost in scaunul de prefect de Vrancea, reprezentantul Partidului Social Democrat a facut din umilirea lui Ion Oprea una din prioritatile sale. Daca acum el urmareste sa plateasca politele pentru ce-a indurat in perioada mentionata ar fi, probabil, o strategie nu prea inspirata. In primul rind pentru ca si-ar irosi timpul si energia pe niste actiuni cu miza mai curind personala. Apoi ar nesocoti doua proverbe ce-si au izvorul in intelepciunea poporului roman:"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" si "Razbunare-i arma "¦ neinteleptului".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 21 minute, 59 secunde
N-are cum sa-i faca Oprea lui Dan ce i-a facut ea lui si asta din simplul motiv ca Dan nu e subordonata lui. O solutie ar fi s-o angajeze numai pentru recreere personala, ca sa faca misto de ea, dar citeste integral
, acum 739399 zile, 1 ora, 21 minute, 59 secunde
,,Sa caute pe sub fustele Ralucai''?De aplecat se poate apleca,in patru labe,asta poate sa o faca.Dar sa priveasca sub fusta--nu va fi in stare niciodata.O MAMALIGA DE PREFECT.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.