Opinii

PD-L-ul cu dubla comanda in Vrancea

Corneliu Condurache
5 oct 2009 1394 vizualizări
Vineri, la instalarea in functia de prefect a lui Ion Oprea, democrat liberalii vrinceni nu si-au putut ascunde o satisfactie vecina cu euforia pentru isprava la care aveau prilejul sa fie martori

Nu le-ar strica sa revina, insa, cit mai rapid cu putinta cu picioarele pe pamint. Pentru ca nu-i asteapta zile deloc usoare. In afara razboiului "care pe care" ce-l vor avea de purtat cu competitorii lor de la Partidului Social Democrat, au de facut fata si unor provocari interne, deloc simple. O foarte serioasa problema, cum s-a putut observa fara prea mari eforturi din instantaneele ultimelor iesiri publice ale PD-L in Vrancea, e in chiar sinul organizatiei lor. Pentru ca au un sef "de facto", pe dublul ministru al Guvernului Boc, Sorina Placinta. Aceasta le-a aratat concret in ultima perioada activistilor si membrilor partidului portocaliu ca se poate si altfel decit "la remorca" sau "sub papucul" PSD in judet. Si cu mare probabilitate, multi o vor urma in mod natural ca sef eficient de aici incolo. In acte, insa, seful PD-L Vrancea este Alin Trasculescu. Care pentru nu putini dintre aceiasi politicieni democrat-liberali vrinceni este intruchiparea umilintei indurate din pricina ambiguitatii si a sovaielilor greu explicabile in relatia judeteana cu PSD din decembrie 2008 pina mai ieri. Altfel spus, chiar in perioada cind ar fi imperios necesar sa fie bine organizat, coerent, disciplinat si articulat in toate actiunile intreprinse, PD-L Vrancea se prezinta cu dubla comanda. Daca sefii de la Bucuresti, dar si staff-ul local al PD-L nu clarifica aceste probleme cit mai grabnic cu putinta, iar variante de rezolvare fara ambiguitati ori jumatati de masura nu sint prea multe, plata unor costuri politice defel neglijabile pentru portocalii vrinceni se contureaza tot mai concret.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.