Opinii

Oprisan ii ia apararea lui Basescu, pe care il facea chior si homosexual

Mihai Boicu
12 aug 2005 975 vizualizări
Seful PSD Vrancea a ajuns sa acuze reporterii "Ziarului de Vrancea" pentru ca au scris un articol care-l viza pe presedintele Traian Basescu. Oprisan il facea nu de mult "chior", "bolnav politic", "fara frica de Dumnezeu" pe cel caruia i-a luat acum apararea public

Seful PSD Vrancea a ajuns sa acuze reporterii "Ziarului de Vrancea" pentru ca au scris un articol care-l viza pe presedintele Traian Basescu. Oprisan il facea nu de mult "chior", "bolnav politic", "fara frica de Dumnezeu" pe cel caruia i-a luat acum apararea public


Marian Oprisan a scos la iveala din putul gindirii sale de baron un comunicat de presa care se vrea expresia gindirii sale politice: "In politica numai boul este consecvent". Vrind sa demonstreze ca nu este un bou, presedintele Consiliului Judetean Vrancea il pupa acum pe presedintele Traian Basescu in locul unde anul trecut, in campania electorala, ii tragea suturi. Intr-un mod incalificabil, acesta acuza jurnalistii "Ziarului de Vrancea" pentru ca si-au facut meseria si au informat opinia publica despre o apropiere suspecta a presedintelui de patronii uneia din firmele care ar putea participa la reconstructia judetului. Acelasi Marian Oprisan il numea anul trecut "chior", "bolnav politic" si in multe alte feluri pe actualul presedinte al tarii. In campania electorala pesedistii imprastiau fluturasi prin judet in care Basescu era prezentat ca sustinator al homosexualilor si dusman al bisericii. Iar presa controlata de Oprisan il balacarea in toate felurile pe presedinte.



Marian Oprisan a dat ieri dovada din plin ca este un inconsecvent in politica. Prilejul oferit baronului pentru a demonstra ca expresia "In politica numai boul este consecvent" nu se aplica in cazul sau a fost articolul de deschidere din "Ziarul de Vrancea" de ieri. Subiectul a fost o apropiere suspecta a presedintelui Traian Basescu de SC Euro Construct Trading \'98 Bucuresti, care apare printre firmele propuse de el pentru a realiza lucrari de refacere a infrastructurii judetului afectata de inundatii. Cum firma a cistigat o multime de lucrari de reabilitare a strazilor Capitalei pe vremea cind Traian Basescu era primar general, este logic ca presa care isi face datoria de "ciine de paza" si sa-si puna intrebari. Obisnuit sa fie numai lingusit de ziarele in spatele carora se afla, presedintele Consiliului Judetean Vrancea s-a lansat intr-un atac murdar la adresa "Ziarului de Vrancea". In comunicatul de presa care poarta antetul Consiliului Judetean Vrancea, cel care il facea "bolnav politic" pe Traian Basescu considera ar trebui sa ne fie "rusine" pentru materialul publicat. "Nu este altceva decit un atac murdar tocmai al reporterilor care l-au insotit pe presedintele Romaniei in vizitele efectuate in Vrancea si au consemnat declaratiile acesuia prin care si-a manifestat disponibilitatea si solicitudinea de a supraveghea personal lucrarilor de reconstructie a judetului", spune Marian Oprisan in comunicatul de presa dat publicitatii ieri. Imaginindu-si tot felul de conspiratii despre polite neplatite, presedintele PSD Vrancea ingnora ca un ziar ar trebui sa aiba libertatea de a scrie despre oricine, inclusiv despre presedintele Romaniei.


"Chior", "bolnav", "homosexual", "mafiot" .....


Vrancea a fost anul trecut unul dintre judetele unde PSD a dus o campanie electorala murdara pina la limite greu de imaginat. Traian Basescu, in calitate de candidat la presedintie, a fost una dintre principalele tinte ale lui Marian Oprisan si ale scribilor sai. "In perioada 1996- 2000, Romania a fost condusa de un tap, iar acum vor sa o conduca un strimb si un chior", si-a inceput tirul baronul Marian Oprisan. Ulterior, dupa ce Traian Basescu a iesit presedinte, baronul a sustinut ca el nu a declarat asa ceva si ca a fost o greseala de tipar. "Tot cea am cladit noi in ultimii patru ani in raport cu lumea internationala civilizata si integrarea europeana a darimat acest bolnav politic, pe numele sau Traian Basescu", declara acelasi Marian Oprisan pe 2 decembie 2004, la citeva zile dupa primul tur al alegerilor prezindentiale. "Cu ocazia scrutinului de miine vom arata ca oamenii fara frica de Dumnezeu si fara respect fata de morala crestina, care nu au adus decit dezastru, precum Basescu Traian, Sapunaru Nini, Vraciu Jan, apartin unei perioade pe care am ingropat-o deja si nu mai dorim sa revina", declara baronul de Vrancea pe 27 noiembrie 2004. Pe toata durata campaniei electorale, in tot judetul au fost distribuiti fluturasi in care Traian Basescu era prezentat ca un sustinator al homosexualilor si ca un dusman al Bisericii. In acelasi timp, in oficiosul PSD (ca sa-i copiem limbajul lui Oprisan) aparea un serial despre Basescu si asa zisele sale afaceri necurate. Toate insotite de trucaje care depaseau limita bunului simt, gen Traian Basescu in rol de marinar, tinindu-se cu mina de ceva, gen Michael Jackson, impreuna cu lozinca "Fac ceva, dar fuck ce spun". La acea ora, Marian Oprisan nu a iesit la rampa in apararea lui Traian Basescu, invocind bunul simt si regulile democratice. Acum face insa acest lucru, pentru un articol in care presa nu face decit sa dezvaluie anumite aspecte asupra carora exista semne de intrebare in reconstructia judetului. In aceste conditii, nu se poate suspecta decit ca in Vrancea Puterea si Marian Oprisan si-au impartit lucrarile, de aceea baronul este un aparator atit de frenetic al celui pe care il facea "chior" si bolnav politic".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.