Opinii

Ciolaniada de toamna 2009

Corneliu Condurache
2 oct 2009 1313 vizualizări
In celelalte judete nu stiu cum va fi. In Vrancea, insa, staff-ul local al Partidului Democrat-Liberal se poate astepta sa aiba zile deloc usoare.

Dupa ce din decembrie 2008, dupa alegerile parlamentare, timp de zece luni s-a complacut in rolul de partid de rangul doi in judet, acum nu se stie cit de capabil va fi sa schimbe foaia. Si sa apara brusc metamorfozat in partidul care face-n Vrancea "treburile sa mearga", cum spune o reclama. Daca va proceda similar ca si strategie cum a facut-o la negocierea posturilor de sefi din institutiile deconcentrate aferente Vrancei cu Partidul Social Democrat (in cadrul asa zisului Parteneriat al celor doua formatiuni politice) sansele de a puncta ceva la capitolul imagine, si mai ales eficienta politico-electorala, s-ar putea sa nu fie pe masura asteptarilor. In plus, sint atitea institutii avind conduceri total PSD-izate in judet care-i pot pune serioase contre, incit si gestionarea relatiei cu acestea nu va o sarcina simpla. Nu-i exclus, de altfel, ca dupa deconcentratele cu sefi "doi pe-un loc" sa apara si variantele modei de toamna 2009. De institutii descentralizate in Vrancea cu directori "trei p"â„¢un loc"! Un liberal (ramas din mandatul 2004-2008), un social-democrat (din vremea Parteneriatului) si un democrat-liberal (dupa ruperea de ieri a aliantei). Pentru ca-i greu de crezut ca in plina campanie electorala sefii acestor institutii, adusi de PSD in fotolii, le vor preda PD-L-istilor fara lupta ciolanele abia dobindite.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 17 ore, 9 minute, 37 secunde
Intr-una din pozele din numarul actual al ziarului d-voastra o vad pe Florica Dulgheru, marea directoare de la scoala nr.4 Adjud, profesoara de tumbe , apriga la manie si degraba citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.