Opinii

O noua varianta pentru sediul Casei de Asigurari

Valentin Muscă
12 aug 2005 708 vizualizări
Varianta ca sediul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea sa ramina cel din prezent este tot mai putin probabila

Varianta ca sediul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea sa ramina cel din prezent este tot mai putin probabila. Cu toate ca si vechea si actuala conducere a CAS a negociat cu actualul proprietar al sediului din strada Stefan cel Mare o eventuala chirie, pina acum nu s-a reusit ajungerea la nici un compromis. In negocierile dintre omul de afaceri Vasile Bogdan si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au existat diferente semnificative de pret. Daca la prima discutie actualul proprietar cerea 2 euro/mp nediferentiat, ceea ce insemna peste 3000 euro lunar, reprezentantul CNAS nu a fost dispus sa ofere decit jumatate din aceasta suma. Nici la ultima negociere dintre parti, purtata la inceputul saptaminii, nu s-a cazut de acord cu privire la chiria pentru sediul din strada Stefan cel Mare. Pentru ca si varianta mutarii in sediul Centrului de Transfuzie Sanguina Focsani a cazut, Andrei Dulgheru, directorul CAS Vrancea, a analizat ofertele existente pe piata. "Noi avem nevoie de spatiu de birouri si nu de spatiu comercial. Nu se compara cele doua notiuni si nici nu pot fi egale preturile oferite pentru o suprafata destinata birourilor si una destinata comertului. Pina acum, cu actualul proprietar s-a discutat in termeni de valoarea acestei cladiri si a terenului ca spatiu comercial", a declarat directorul Andrei Dulgheru. Dupa ce reprezentantii CAS au studiat si alte oferte imobiliare, se pare ca exista spatii disponibile atit ca spatiu cit si ca pret. "Am luat in discutie si varianta de a gasi alt spatiu, care sa corespunda cerintelor si posibilitatilor financiare. Chiar am gasit asa ceva, in cursul acestei saptamini, la fosta Uniplast Focsani. Birourile care au apartinut acestei societati sint disponibile pentru circa 1,5 euro/mp, ceea ce pentru noi reprezinta o oferta buna", a apreciat Andrei Dulgheru. Indiferent de valoarea unei chirii, aceasta trebuie aprobata de reprezentantii CNAS care vor parafa un eventual contract de inchiriere a spatiului pentru sediul CAS Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.