Opinii

Diversiunea esuata

Corneliu Condurache
3 aug 2005 742 vizualizări
Dupa cum ma asteptam, pentru ca am cutezat sa nu inghit nemestecate minciunile si diversiunile lor deloc dezinteresate si legate de foarte posibile viitoare explicatii ce li s-ar putea cere despre modul cum au tocat in interese de gasca imense fonduri publice, sa le spun frans cum devine cu tirajul si audienta si, mai ales, care-s diferentele intre un ziar independent

Dupa cum ma asteptam, pentru ca am cutezat sa nu inghit nemestecate minciunile si diversiunile lor deloc dezinteresate si legate de foarte posibile viitoare explicatii ce li s-ar putea cere despre modul cum au tocat in interese de gasca imense fonduri publice, sa le spun frans cum devine cu tirajul si audienta si, mai ales, care-s diferentele intre un ziar independent (nevoit sa duca o lupta crincena, de trista notorietate cu abuzurile savirsite impotriva sa de satrapul local primitiv si sinistru caruia i s-a lasat judetul la cherem) si cel sustinut si aflat sub papucul baronului local (despre care nu demult unul dintre renumitii specialisti in psihiatrie ai tarii spunea: "Impertinenta uriasa, golanism absolut, cultura inexistenta(...). Se vrea dandy, Mecena, parintele poporului. Inventeaza totul - biografie si studii, incercind sa ambaleze frumos, derutant, agresivitatea, intoleranta, linguseala si inconsistenta. In plus, il caracterizeaza dispretul legii, dispretul oamenilor, dispretul pur si simplu." ) m-am pomenit cu obisnuitul hirdau de zoi in cap.

In ciuda acestui fapt, am s-o mai spun o data. Desi ne-au vrut si ne-au instrumentat disparitia printr-un ansamblu de nelegiuiri de-o agresivitate nemaiintilnita, au esuat. Ne-au furat un titlu creat tot prin munca noastra din 1997 pina la 1 aprilie 2002, de care le era tare frica pentru ca avea peste 98 % cota de piata si pe care l-au trasformat intr-unul dintre cele mai gretoase vehicule, folosit aproape exclusiv la gidilat cultul personalitatii unui dictator de mucava.

Cu toate zecile de miliarde pompate, pe linga lege, din mai multe directii de la institutiile publice ale caror sefi care au luat pozitie de drepti in fata unui martafoi politic din judet, cititorii de presa s-au dovedit inca o data mai inteligenti decit i-au crezut ei.

Datele sint inafara oricarui dubiu. Nu le-a iesit diversiunea de a avea informatia sub strictul lor control si pentru a o utiliza, s-a vazut, cum pot fi ei in stare!

Audienta extinsa reprezintind numarul de cititori din ultimele trei-patru saptamini arata, conform rezultatelor livrate de ultimul Studiu National de Audienta, ca "Ziarul de Vrancea" are 71000 de cititori .

Acestia reprezinta o forta de care sforarii politici de tipul celor care au crezut ca pot pacali toata lumea, vopsind realitatea, au o frica endemica.

In special, pentru ca fac parte dintr-o categorie greu manipulabila, incadrindu-se printre cei incontestabil valorosi pentru orice potentiala afacere sau dezvoltare din comunitatea noastra.

Acesta-i adevarul! Restul sint minciunile si diversiunile celor ce se voiau stapini inclusiv pe gindirea oamenilor, domenii in care sint neintrecuti. Problema-i ca nu prea le mai folosesc la nimic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.