Opinii

Dan si Oprisan, intre ofensiva si debarasare

Corneliu Condurache
8 sep 2009 1149 vizualizări
Cu exact doua saptamini in urma se derula prin Focsani cu mare tam-tam actiunea Ofensiva verde continua .

Megafoanele purtate de masini lansau pe strazi mobilizari cu tombola, prefectul Raluca Dan convoca "benevol - obligatoriu" salariatii din institutiile publice ale judetului, iar baronul de Vrancea, Marian Oprisan, lansa mobilizari lozincarde din paginile propriului ziar. Aceasta actiune, parte a unui proiect national, a constat intr-o campanie de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice si a echipamentelor vechi, care urmau sa fie depozitate in mai multe centre provizorii din Focsani, dar si din comuna Rastoaca. O campanie asemanatoare cu un scop identic celei susmentionate, adica tot colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) s-a desfasurat si simbata, 5 .09.2009, sub genericul "marea debarasare". Curios, insa, de aceasta data intr-un anonimat aproape total. Nici urma de megafoane pe strazile Focsaniului, convocari ale Ralucai Dan sau lozinci mobilizatoare ale lui Marian Oprisan. Explicatia trebuie cautata, probabil, in faptul ca "Ofensiva verde" este parte integranta a unui proiect european din care rezulta ceva bani ce ar putea fi directionati (in "Ofensiva") spre anumite firme private care nu le sint deloc indiferente celor doi sefi actuali ai judetului. Iar daca-i vorba de bani, e clar de ce s-au orientat Dan si Oprisan cu "ofensiva" uitind complet de "debarasare".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.