Opinii

Fantezii de vacanta

Corneliu Condurache
4 sep 2009 1393 vizualizări
Politicienii, inclusiv cei vrinceni, asa cum era de asteptat, dupa venirea din vacanta, au intrat direct in febra campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 22 noiembrie.

Ieri au iesit la rampa intr-o conferinta de presa liberalii, care s-au angajat, fara sa-i oblige nimeni, ca vor obtine in judet de 3 ori mai multe voturi decit la alegerile europarlamentare din iunie anul acesta. Cind auzi de tintele pe care si le propun PNL-istii vrinceni in conditiile in care este greu de crezut ca vor fi modificari fata de ce a fost in urma cu trei luni, ale contextului in care se vor desfasura alegerile prezidentiale in judet, n-ai cum sa nu te intrebi: pe ce se bazeaza?! Intre timp, partidul despre care-i vorba nu si-a sporit numarul de primari in Vrancea. Nu a intreprins nimic spectaculos pentru a-si revitaliza vreo organizatie astfel incit sa astepte realist de la ea triplarea numarului de voturi. Si n-a ajuns nici la putere, asa cum era in 2008, la alegerile locale. De asemenea, scrutinul se va derula in Vrancea cu mare probabilitate cu prefect PSD, Raluca Dan, si Politia sub comanda lui Sandel Doaga. Care intre timp, chiar daca a fost pus in scanulul de sef al Inspectoratului Judetean de Politie de Nini Sapunaru, raspunde mai mult ca sigur numai la ordinele venite dinspre PSD. Iar daca la preconizatele campanii agresive ale PSD pe aceste meleaguri antidotul de raspuns aplicat de PNL va fi doar "eleganta liberala" ,asa cum s-a sustinut ieri in conferinta de presa, strategia aleasa s-ar putea sa se dovedeasca destul de firava din punct de vedere al eficientei electorale. Atunci mai ramine intrebarea: propunerile vehiculate de liberali privind cifrele votantilor siglei lor au legatura cu realitatea, sau sint fantezii de vacanta?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.