Opinii

Mascarada Colegiului Prefectural

Corneliu Condurache
3 sep 2009 1064 vizualizări
Cu prilejul sedintei de ieri a Colegiului Prefectural, reprezentantul Guvernului Romaniei in Vrancea a aflat ca masinile politistilor din judet n-au benzina decit la 1/3 din necesar

De aceea, responsabilii de ordinea si linistea publica s-au justificat in fata prefectului prin vocea sefilor Inspectoratului Judetean de Politie, precizind ca nu patruleaza decit cu un numar redus de politisti prin Focsani. Imediat insa, Raluca Dan le-a solicitat sefilor IPJ Vrancea necesarul de benzina al politistilor pe septembrie si octombrie, demonstrindu-le cum se abordeaza si se rezolva problemele atunci cind se doreste acest lucru. Cam asa gindesc probabil mai marii judetului c-ar trebui sa se minuneze platitorii de taxe si impozite, din contributiile carora isi incaseaza ei salariile de modul in care le sint avute in atentie nevoile traiului de zi cu zi. Se pune desigur intrebarea: oare chiar se impunea ca prefectul Raluca Dan sa astepte sedinta de Colegiu de ieri sa afle ca politistii din Vrancea n-au benzina suficienta sa-si desfasoare activitatea? Daca n-a instiintat-o pina acum inspectorul sef al IPJ Vrancea, Sandel Doaga (ceea ce-i totusi destul de greu de presupus), stirea a aparut inca din 17.03.2009 in paginile Ziarului de Vrancea in articolul cu titlul "Bracinarul de stat, la ultima gaura". Pai atunci despre ce vorbim in cazul intrunirilor cu nume pompos de genul Colegiului Prefectural?! Doar de inc-o ( a cita oare?!) mascarada. Poate ca si din aceasta cauza, sub patronajul grav si plin de importanta-n poze al prefectului si subprefectilor, multi dintre sefii institutiilor descentralizate din judet convocati la astfel de actiuni isi fac cu spor, relaxati somnul de frumusete.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.