Opinii

Balacareala sefilor Vrancei

Corneliu Condurache
28 aug 2009 1173 vizualizări
Pe masura ce intrarea oficiala in campania electorala pentru alegerile prezidentiale se apropie, circul confruntarilor pesedisto-pedeliste de la centru se transmite in teritoriu pe principiul vaselor comunicante.

Despre forma cea mai concreta de manifestare in Vrancea a respectivului meci, puteti afla din editia de astazi a cotidianului nostru. Materializata in acuzatiile si contra-acuzatiile schimbate de Marian Oprisan si Raluca Dan pe de o parte, ca reprezentanti port-drapele PSD, cu PD-L-istii Mugurel Malureanu, seful Garzii Financiare, si Nicu Tanase, seful Autoritatii Rutiere Romane din judet. Obiectul contrelor dintre mentionatii politicieni cu functii importante este unul defel nou in Vrancea: controalele comandate politic, dispuse de la virful institutiilor descentralizate in discutie - plus Directia de Finante si Vama, amintite si ele in schimbul de amabilitati. Dar si interventii de aceeasi natura facute inclusiv de la nivelul Prefecturii Vrancea (asortate cu amenintari, conform marturiilor PD-L-istului de la sefia Garzii) pentru stoparea lor. Cind auzi astfel de grozavii, in afara de o imensa greata, cu revolta si disperarea aferente, care-i normal sa te cam cuprinda, nu-ti mai ramine decit un singur lucru. Sa te intrebi: ce sanse mai are Vrancea sa iasa, si cum, din miinile unor indivizi care se balacaresc intr-un asa marasm politic?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.