Opinii

Toader Ghetu, copiat de Guvern in solutii anticriza

Corneliu Condurache
13 aug 2009 1103 vizualizări
Este in afara oricarui dubiu. Institutiile publice au intrat in febra restructurarilor de personal si a reducerilor salariale.

Inovatia lui Toader Ghetu, director la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Vrancea, constind in trimiterea obligatorie a angajatilor in concedii fara plata a devenit, iata, politica guvernamentala. "Meseriasii" in solutii anticriza pot fi depistati pina la urma in "parohia" lui Oprisan. Trecind la un registru serios deja, obisnuitul hei-rupism cu specific romanesc imprimat unei actiuni care altfel ar fi trebuit de mult luata in calcul si mai ales aplicata, este greu de trecut cu vederea. In curind taifunul concediilor fara plata, al zilelor de munca patriotica si chiar al concedierilor s-ar prea putea sa ajunga si-n institutiile publice din Vrancea, desi apropierea campaniei electorale pentru prezidentiale nu-i exclus sa intirzie considerabil propagarea in teritoriu. Atit timp, insa, cit institutiile descentralizate din toata Romania si deci si din Vrancea au fost "mobilate" cu cite doi directori - unul executiv si unul executiv adjunct - spre satisfacerea clientelei politice din ambele partide guvernamentale, iar citeva au si directorii din vremea liberalilor, intreaga desfasurare de forte seamana a praf in ochii Fondului Monetar International. Zilele dure ale adevarului se asteapta, totusi, inclusiv in judetul nostru, dupa ce locatarul de la Palatul Cotroceni al mandatului 2010-2015 va fi cunoscut.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 18 ore, 21 minute, 24 secunde
"Solutia" aceasta nu este in nici un caz "inovatia" domnului respectiv. Despre acest gen de actiuni se discuta de luni de zile, in Vrancea doar a vrut unul sa fie mai cu mot decat altii si sa faca el citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.