Opinii

Greu cu ai loviti da boala, fix in zona abisala

Ziarul de Vrancea
25 iul 2005 775 vizualizări
Si pusi doar pa japcareala.

- Paparatii nostri a aflat de-o intimplare care daca-i adivarata pare a

fi una suficient da tare si cu profunde semnificatii. Cica la ultima vizita a lu\' Traienica Base, imediat cum a intrat in beroul lu\' Stropy a inceput sa-i tiuie tate aparatele, avertizind-ul ca dom\' sutzul da motorete (ajuns mare baronete) s-a prigatit sa-l inregistreze.

Dupe o dixcutatie in care i-a zis verde-n fata sa-si bage mintile-n capatina, marinelu\' i-ar fi dat, cica, sansa unui armistitiu pa timp da 3 luni. In care i-a cerut baronetului frans (supt influenta paranoaiei daspre care stie da pa la baietasii da la cioclofoane ca-l bintuie pa El Portofica) sa faca efortul sa nu mai transfereze-n zona confruntarii politicare tate problemele Vranciei, crunt lovita da inundatii. Ca o dovada foarte clara c-a inteles cum se pune problema, da\' p-o ureche i-a intrat si pa cealalta i-a iesit cu mare viteaza, la

numai o zi safu\' giudetului feuda a dat o proba da nesimtala pa Zero-teveu. Aparindu-l dezlantuit pa hotul da consarve, Ciordstantin Fudulila (e aproape ca o lege, sutz pa sutz il intelege) si aruncind galeata cu zoi pa guverneala hactuala.

E greu cu ai loviti da boala,

Fix in zona abisala,

Si pusi doar pa japcareala.


- Desi in timpul ultimei viziteli in Naunesti a premelelului Calinica Sfortosu, cei prezenti la fata locului a putut constata ca majoritatea

sinistratilor ii adresa vorbe dulci (si-n special despre ma-sa lui ) premarelui da Partidoi d\'acolea, Scanteia baronetului si-a amantii Cory (care trage sfory) a trompetit egzact invers.

In stiutul stil pervers,

Ce s-ocsearva dupa mers.


- Mascat in mare si aprig liber-schimbist a mentalitatii celor pa care-i ghidoneste in dixcurse catavencesti, dom\' Vilorel Serblanuloiu (taigher saf aici la noiu) a facut recent on consistent atac da sucareala. Cind a auzit ca paparatii nostri a aflat de-on dosar peineal cu niste pirsoane emportante dan tirg.

Nea\' omu\' precum urmeaza, n-are-n gusa ce fumeaza.

Si-a si prins a confunda ca-i Taighelaria sa.

Unde gasiti, bre, asa, numai egzemplari d\'astia?


-Apropou: in ultimul sedintoi da bilant taighelaresc s-a aruncat numai cu fumigene&abureli, nefiind modificeli da luat in seama fata da dumele alea din vremile timpelii programate de supt lacheu\' baronesc, chestionarul doctor-electoireal Silviu 3Trandafir Subtire.

Terminati-o cu minciuni,

Ce-i servesc p\'ai domni tauni,

Si pe alte spurcaciuni.


Ar cam fi timpul, cumva,

Sa schimbati de-acu\' ceva.

Altfel, treaba-i hacana,

Inclusiv veti constata,

Cu vostra imaginea.


- Si-n timpul vizitelii da la sfirsitul saptaminii trecute-n Vrancia a lu\'

Geana-Prostanacul (cu intoxicari cunoscute deja, venite din gusa Stropy\'s baronului bastinas), Partidoiul a aplicat aceeasi tactica a atacurilor jegoase care induce ca vinovateala pintru inundatii s-ar datora schimbelii specilistilor lor in Gospodarela Hapelor, da tipul lu\' alde Bazile Penteleu. Care, dupe ce a fost facuti doctori (conform modelului egzersat cu Silviu 3Trandafir Subtire, la Taighelarie), pentru viteza cu care a vinzarit Visinachilor excavatoare si dragline care intretine digele SeGheAului, acum n-au rusinica sa fie lupi moralisti si sa dea lectii.

Ce-aduc binisor a frectii.


-Nici on cuvintel, insa, deocamdata despre cit rau a facut jaful din paduricile Vranciei. Derulat in tati acesti ani supt competenta indrumeala si prosperitatea vizibila a protofelelor personale a citorva tare cunoscuti safi de-ai Partidoiului bastinas.

Ce-ar fi ghine, mintenas,

Sa-i cam puie pa faras,

De se da asa gingas.


- Dupe ce cit a fost in viata l-a stuchit si hartuit (utilizind intrega gama pa care o stia mai ghine ca nimeni altcineva, in calitatea da fost sutz da motorete, ajuns mare barionete care e), Stropy i-a tras profesorului tragic disparut, fost saf la Pro Democratiia vrinceneasca, on anunt mustind da falsa indurereala si pretuiala in Scanteia lui si a amantii Cory (care trage sfory).

Paranoaia-n minte creata,

Provocind sictir si greata.


-Intrebarea da la Puls, chiar pe ploaie, a ajuns:

Cum se va transa, nenica, meciul Stolo-Calinica?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.