Opinii

Un altfel de 6 august

Corneliu Condurache
6 aug 2009 1256 vizualizări
Si in acest an politicienii de toate culorile se vor inghesui pe 6 August la Soveja, Marasti,Tisita si Mararsesti.

Desi de la nivel national nu confirmasera pina ieri participarea prea multi sefi, de la cel de stat pina la cei de partide, sau de prin ministere, n-ar fi excluse modificari de ultima ora concretizate cu prezente surpriza de la centru. Indiferent de gradul de reprezentare, concluziile ramin oricum valabile. Toate aceste aparitii la astfel de manifestari, cu participantii politici care depun imese coroane de flori platite din bani publici, pozind deosebit de patrunsi de solemnitatea evenimentelor si peste masura de emotionati, (spre evidentierea cinstirii memoriei eroilor cazuti in luptele comemorate prin respectivele locuri) nu valoreaza mai mult decit o sceneta. Destul de fals si neconvingator interpretata, atit timp cit mausoleele si monumentele pe unde se petrec "reprezentatiile" mentionate, dar si localitatile in a caror administarare se afla ele arata cum se poate constata astazi, 6 august 2009. Starea in care au ajuns statiunea turistica Soveja, careia i se spunea "Perla Vrancei" - dar si "orasul erou", Marasesti, ar trebui sa faca festivismul si fanfaronada afisate de politicieni in ocazii precum cea de astazi, mai retinute. Nu-i, insa, deloc sigur ca va fi asa. Pentru ca nu ai ce astepta de la cei care au dovedit de atitea ori ca nu se jeneaza prea usor si din orice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 21 ore, 18 minute, 31 secunde
De "fatada" se vor inghesui multi politicieni in fata ,pentru a fi fotografiati si filmati.Aceasta zi o vor lua ca pe o obligatie de serviciu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.