Opinii

Epoca tragatorilor pe sfoara

Corneliu Condurache
4 aug 2009 835 vizualizări
Asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, mai multi primari din judet participa zilele acestea la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania - AGACR - care se desfasoara în perioada 2-9 august in statiunea Mamaia.

Concluzia la care au ajuns edilii vrinceni participanti la intrunirea mentionata merita retinuta pentru ca se refera la politicienii romani, indiferent de zona in care sint doctrinar postati. Astfel, majoritatea primarilor s-au plins la Mamaia ca banii publici ajung in bugetele lor si pe criterii stabilite de presedintii de consilii judetene, fiind de regula cu iz clientela politica. Primarii sint bagati in seama doar in campaniile electorale ale sefilor de la centru. "Se folosesc de noi cind au nevoie" constata cu realism dar si cu amaraciune gospodarii comunelor din Vrancea, aflati in aceasta perioada la AGACR. Daca ei au un astfel de sentiment, alegatorii de rind ce sa mai spuna, oare?! E epoca in care prospera cei ce trag cit mai multi romani pe sfoara; si o duc minunat dintr-o astfel de indeletnicire.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.