Opinii

Dupa ce atacuri fac, ii vezi clar ce au prin cap:

Ziarul de Vrancea
19 iul 2005 696 vizualizări
Bila lu' sutz plin da fite-i numai ura si tarite!

-In timp ce Aliatzii bastinasi s-a cam vazut cu greu asa timidaciosi si timorati cum e ei, Stropy cu nesimteala lui naturala dind pe-afara,

s-a pus ca Gaia Matu-n fata bintuind tate ziulicile astea ca pestoiu\' pa centura

Unde-i viata tare dura.

Si el o stie in stare pura...


-Astfel, e pitici care sustine ca baronetul n-ar fi deloc strain de-o manevra-n stilul lui da gunoi imes si sui. Care ar consta, pe linga faptul ca a incercat sa amplifice pin\' la os panica cu lipsa piinii prin tirg imediat dupe taierea gazului in Focseni (prin contacteala dixcreta a lu\' neste mari producatori bastinasi da pita, lu\' la care le-a zis sa merga pa burta o bucata da vreme) dom\' baronul mentionat s-a pus si pa lacramat, in general pa urlat si pa toate da-ncontrat.


-Pa linga structurile paralele din buzunarul nadragilor da fis ale baronetului (bazate pa o serie da premari lachei-reptilosi cu care-i legat El Potofica prin Saparde da multe zeci da miliarduri si care-l urmeaza orbeste, mai cu seama din aceasta cauza deloc degzinteresata) pa care le-a opus tot timpul c-o intensitate mai mult ori mai putin tapanoasa, contra oricarei actiuni a prifectelui Hoprea, prima depesa a facut-o sutzul concomitent cu scandalaul gratuit cu declararea starii da urgenteala, in contra safuletelui da la

Gospodarela Hapelor, pedeul Vector Racloscanu. Pa care l-a

acuzat&fitilit c-ar fi la originea catastroafelor da la Vadu

Rostii, Nanuesti, Macanesti etc. da si a lu alea da pa la Galati(unde ploua cu cirnati) finca a dat drumul far\' sa stie ce face la debitii lu\' barajul da la Calimaresti.

I-o imensa minciunica coapta in stil El Portofica

Cum s-ocsearva, bre, c-o pune, pare-o brici diversiune.

Rasarita, de-o privesti, fix din jeguri baronesti.


-On mic amanunt pa care nu l-a sesizat si nu-l stie multi in legaturica cu sucaraela leoarca a lu\' Traienica Base cind a venit in Vrancia pa Stropy\'s baronul( lu care i-a si amintit in treacat da PeNehA-us al de baga la tuhaus !) e ala ca dupe ce l-a catat insistent pa cioclofon (prin entemediul baietilor cu benoacle albastrele, se pare conform celor gingurite chiar da Traienica), fostul sutz da motorete, ajuns mare baronete, n-a binevoit nici macar sa participeze la sedinta Cometetului pintru Situatii care Frige, de s-a tinut simbata la Prifectura.

S-a mai vazut hinc\'o data hahalera cea holbata

Ce-are mintea incetosata: on julau cu ceafa lata.


-Odat\' cu aterizarea lu\' Traienica Base pa meleagele vrincenesti, acestuia nu i-a fost s-aude tare greu sa se prinza da noua mare diversioneala care o prigatea&cocea fostul sutz da motorete cu alimenteala cu gazuri a Focseniului. Si pa care a si apucat s-o trompeteasca strident prin Scanteia lui si-a amantii Cory-care trage sfory (aia care, mai baiete, din foande strinse grupete pa spinari da fraierete ii creste-on supermarkete)

Cum ca atit timp cit e intrerupti rispectivii gazi motani prin tirg, aduce El Potofica-n plisc citeva tone da pacura din rizervoarele lu\' ma-sa si asigura mintenas, in schimbul convenabil la ceva priocenti pintru voteala lu\' Partodoi, da\' mai ales a paranoaiei lui, apa calda la bobor.

Iar a luat-o iute-n zbor mintea baronetilor.

Cit puteti da repejor, duceti-i la on doctor!


-Intrebarea da la Puls, vai ce greu a mai ajuns:


Cu potop, adus da ape a sosit si Visinache,

Finca-i vremea sa se-ndoape ?

(ca-i experte sa le pape)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.