Opinii

Ride ciob de oala sparta!

Corneliu Condurache
12 iul 2005 747 vizualizări
Cea mai pretioasa avere pentru un politician, orice s-ar spune, este credibilitatea.

Cea mai pretioasa avere pentru un politician, orice s-ar spune, este credibilitatea. Mai ales in urmatoarele luni, daca se adevereste povestea cu declansarea procedurilor pentru anticipate, romanii de rind, mai ales cei constienti politic, vor supune probabil judecatii o astfel de zestre. De multe ori, concluziile ar putea fi socante.

Spre exemplu, in ultima conferinta de presa a Partidului Social Democrat, l-am auzit pe actualul deputat de Vrancea, George Baesu, combatind cu foc marionetele politice si plingindu-l pe Tariceanu, care-i "marioneta lui Basescu". Cum se mai schimba si ce usor mai uita omul uneori! Aprigul critic e nimeni altul decit cel ajuns in scaunul de prefect exclusiv datorita calitatii de cumatru al lui Marian Oprisan.

Pe care, cit l-a ocupat, n-a iesit c-o virgula din cuvintul si dorintele uneori stranii si mai mult decit discutabile ale baronului. Fie si atunci cind a purces, fara sa clipeasca, la implinirea unor dispozitii de-o stupizenie si-o absurditate greu de calificat, nemaiintilnite pe alte meleaguri. Cum a fost incercarea de suprimare a unui ziar independent printr-un lung sir de inimaginabile hartuieli si abuzuri grosolane. Intre care va ramine de pomina, fiind unica in acest colt al Europei (adica de domeniul Cubei, Belarusului sau Coreei de Nord) incercarea de a inchide "Ziarul de Vrancea" prin intermediul Oficiului pentru Protectia Consumatorului. Cind auzi un astfel de individ combatind focos despre "marionete in politica", ce-ti poti spune-n sinea ta, oare? Cel mai nimerit ar fi poate: ride ciob de oala sparta!


P. S: Ultima varianta care ar fi din ce in ce mai vizibila, e aceea ca, suparat pe Baesu pentru ca a participat, cica, fara voia minuitorului de marionete-satrap de judet-feuda, la infiintarea Asociatiei Comunelor din Romania s-a cam hotarit raderea cumatrului. Spectacolul incepe sa fie, s-o recunoastem, unul total!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.