Opinii

Porcaiala de la Turnu Magurele, in absenta lui Oprisan

Corneliu Condurache
23 iun 2009 1277 vizualizări
Din mult mediatizata porcaiala pesedisto-pedelista derulata la sfirsitul saptaminii trecute la Turnu Magurele, in Teleormanul lui Liviu Dragnea, n-ar trebui omis amanuntul ca organizatia Vrancea n-a fost reprezentata de Marian Oprisan, ci doar de deputatii Angel Tilvar si Cristian Dumitrescu.

Pentru cine avea vreo indoiala privind caracterul premeditat al atacului PSD-ist impotriva PD-L si a lui Traian Basescu de vineri, 19 iunie, absenta baronului de Vrancea constituie un ingredient suficient de edificatoar. De cind s-a semnat, in decembrie 2008, Parteneriatul PD-L-PSD cu Oprisan unul dintre artizani, acesta n-a atacat public cu nici o ocazie democrat-liberalii de la nivel central sau pe Traian Basescu, chiar daca n-a ezitat sa-i puna mereu in inferioritate pe PD-L-istii vrinceni. In acest context mai este interesant de urmarit sI altceva.Daca noii responsabili de la centru de organizatia portocalie din judet, anuntati ieri, ministrii Gheorghe Pogea, dar mai ales Elena Udrea - trimisi sa resusciteze electoral PD-L Vrancea pentru scrutinul din toamna, cind asa cum corect se remarca tot la Turnu Magurele "se liciteaza" de fapt si fotoliile de ministri si cele de sefi ai institutiilor descentralizate din judete - vor modifica in vreun fel comportamentul lui Marian Oprisan fata de partenerii sai autohtoni de protocol.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 14 minute, 59 secunde
Se pare ca Oprisan isi pregateste supravietuirea oricare ar fi rezultatul prezidentialelor. Asa cred ca putem spune de pe acum rezultatul la alegerile prezidentiale in Vrancea: PSD 41-42%, PDL 38-39%, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.