Opinii

Asfaltare electorala in misto -ul legii

Corneliu Condurache
18 iun 2009 1213 vizualizări
Odata cu aducerea in discutie a abracadabrantei asfaltari efectuata in preajma parangheliei electorale de 1 Mai - derulata in Cringul Petresti - a portiunii Focsani-Vinatori din Drumul Judetean 204E,pe parcursul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Vrancea, au iesit la vedere mai multe realitati tinute pina atunci destul de bine camuflate de catre mai-marii autohtoni ai zilei

Prima ar fi modul in care este alimentata in dispretul legii firma consilierului judetean Victor Roman cu lucrari finantate exact din bugetul public al organismului din care alesul social-democrat face parte. Faptul ca pentru astfel de firme de partid mult invocata criza economica este o gluma buna, nu mai trebuie dovedit. Ei lucreaza, iata, fara autorizatie de constructie, avize si aprobari care muritorilor de rind le risipesc o groza de energii si mult timp. Iar pretentia ca asfaltarea electorala (care facuta la "oha", este banuita ca are si o calitate ca atare) Focsani-Vinatori a fost efectuata fara bani sau din donatii, poate fi considerata cu buna aproximatie ca fiind minciuna sezonului. Firmele alesului PSD-ist Victor Roman au incasat in ultimii ani zeci de miliarde din acelasi buget al Consiliului Judetean (din care politicianul face parte) pe contractele pentru deszapeziri din Vrancea. Iar la cita zapada stim ca a fost in Vrancea in aceasta perioada, kilometrul de drum Focsani-Vinatori "pacalit" de Roman in cinstea zilei de 1 Mai, este un mizilic. Ca sa nu mai luam in calcul ce se mai poate "trage din condei" la alte situatii de lucrari ,aferente facturilor in baza carora este platita, din acelasi buget public al Consiliului Judetean sau din unele asemanatoare, firma amintita. De altfel, firmele PSD-istului despre care-i vorba s-ar putea spune ca se numara printre cele care invirt bani publici cu lopata in Vrancea. In "misto"-ul legii. Dar asta de mult nu mai conteaza pentru unii pe aceste meleaguri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.