Opinii

Legea in interpretari originale marca Raluca Dan

Corneliu Condurache
12 iun 2009 1547 vizualizări
In seria de interpretari originale a legii la care recurge in exercitarea functiei de prefect al Vrancei, Raluca Dan a mai scos la iveala inca doua curiozitati.

Prima se refera la faptul ca, desi are doi subprefecti - pe care nu scapa nici un prilej de a-i pune in ipostaze jenante, e adevarat fara vreo impotrivire viguroasa din partea lor, sau a partidului care i-a promovat in respectivele scaune - a considerat nimerit sa-l trimita la discutii cu sindicatele care au protestat in fata Prefecturii Vrancea miercuri, 10 iunie 2009, pe purtatorul de cuvint! Daca-i vorba de-o gafa sau e pur si simplu desconsiderare impardonabila a protestatarilor, conteaza mai putin. Cert este ca rar se poate intilni o astfel de abordare din partea reprezentantului Guvernului in relatia cu cei din a carora impozite si taxe isi ia salariul. O alta interpretare originala "marca Raluca Dan" a legilor a putut fi vizionata ieri, la intilnirea Colegiului Prefectural. Cind pentru ca Paraschiv Usturoi a obtinut in justitie suspendarea Ordinului ministerial prin care fusese demis din functia de director executiv al Directiei de Cultura Vrancea, iar directorul cordonator al noii puteri politice, Florin Micu Iliescu, a semnat si el Contractul de management pentru preluarea sefiei aceleiasi institutii descentarlizate din judet, conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 37/2009, prefectul Raluca Dan i-a convocat la intrunire pe amindoi. In stilul acesta, s-ar putea ca in curind reprezentantul Guvernului in Vrancea sa-i stabileasca pe sefii de institutii descentralizate din judet prin impartiala metoda a trasului la sorti cu banul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 14 ore, 9 minute, 27 secunde
Da Ralucutza asta are impresia ca taie si spanzura in acest judet?Oare nu se gaseste nimeni s-o puna la punct ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.