Opinii

Vrancea, cu aceiasi artisti politici la defilare

Corneliu Condurache
11 iun 2009 1011 vizualizări
Dupa alegerile europarlamentare, asa cum era de asteptat, fiecare filiala judeteana a inceput si continua sa fie evaluata de catre sefii de la centru pe baza procentelor obtinute.

Din acest punct de vedere este clar ca Oprisan, cu 48,48 % in Vrancea pentru organizatia pe care o conduce (mult peste media nationala a social-democratilor de 31,07%), se situeaza printre premiantii PSD - pe locul doi, dupa Liviu Dragnea de la Teleorman - pe nimeni neinteresind, ca de obicei, cum au fost aduse voturile de catre fruntasului electoral vrincean (voturile in lumea politica n-au miros!). Nini Sapunaru, si el cu procentele luate duminica in Vrancea (15,46%) se plaseaza usor peste media pe tara a PNL (14,52%) si ca atare nu va avea avea probleme deosebite in pastrarea functiei de sef al liberalilor de pe aceste meleaguri. Seful democrat-liberalilor vrinceni, Alin Trasculescu, care cu 21,24% obtinuti in Vrancea pentru PD-L la europarlamentare s-a pozitionat mult sub media partidului sau pe tara, 29,71%, si la mai putin de jumatate fata de PSD-ul lui Oprisan pare a fi si el beneficiarul clementei sefilor sai de la Bucuresti. Parte datorita procentelor bifate in Vrancea pentru Elena Basescu (EBA-3,91%) care au fost, iata, contabilizate probabil nu intimplator in contul PD-L Vrancea, parte prin aplicarea corectiei de "fief PSD" procentului fixat drept obiectiv pentru Trasculescu si anuntat in timpul campaniei electorale. Prin urmare, concluzia nu-i greu de tras: astia-s "artistii" partidelor din Vrancea, cu astia defileaza. Cum?! Vom vedea inca o data cu ocazia prezindentialelor, mai in toamna.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.