Opinii

Loviturile lui Oprisan in fiefurile PNL si PD-L

Corneliu Condurache
4 iun 2009 1245 vizualizări
Nu sint, probabil, multe judete in Romania precum Vrancea, unde organizatorul alegerilor europarlamentare nu este Guvernul tarii, ci practic un partid politic.

In speta Partidul Social Democrat, asa cum Ziarul de Vrancea si-a informat cititorii in ultimele sale editii. Cu sprijinul prefectului Raluca Dan, PSD va taia si spinzura dupa cum ii dicteaza interesele in marea majoritate a sectiilor de votare din judet. In care pe 7 iunie sint presedinti si vicepresedinti membri si simpatizanti ai partidului rosu cu trei trandafiri in stema, cum au exemplificat concret redactorii nostri; in afara membrilor politici de drept ai sai -ai PSD- dar si ai altor formatiuni-satelit participante la scrutin, facind parte din amintitele birouri ale sectiilor de votare. Nici nu-i greu de inteles care este miza mobilizarii unei asemenea desfasurari de forte. Singurul atu cu care Marian Oprisan se prezinta in fata sefilor PSD de la Bucuresti, dar si-n cercurile PD-L si ale lui Traian Basescu, cum iarasi nu-i complicat de sesizat, il reprezinta procentul de voturi adus de el cu prilejul diverselor alegeri. Realitatea ultimilor ani a demonstrat ca aproape nimeni nu-i interesat de modul in care s-au obtinut voturile cu pricina. Stiind foarte bine acest lucru, baronul nu face decit sa-si adapteze si la alegerile ce vin, strategia, cerintelor care-i asigura succesul si supravietuirea politica de atita timp. Nu-i de aceea deloc intimplator faptul ca iata PSD si Oprisan administreaza PNL si PD-L cele mai dureroase lovituri in localitatile unde respectivele forte politice ajunsesera sa-l imite aproape la perfectie. Sa ne amintim: la Slobozia Bradului liberalii, sau la Soveja democrat-liberalii, inregistrau pina acum la mai toate scrutinurile desfasurate procente de peste 70 - 80%. Cu mare probabilitate prin procedee trase la indigo cu cele de la Ploscuteni, Slobozia Ciorasti, Nistoresti sau Nereju practicate "cu succesuri" de social-democratii baronului.Tocmai in localitati precum cele mentionate, Oprisan cu mina "apoliticei" Raluca Dan a schimbat in culoarea PSD componenta birourilor sectiilor de votare asa cum ati aflat din materialele scrise de redactorii Ziarului de Vrancea zilele acestea. Ramine de vazut ce procente vor mai inregistra PNL si PD-L in propriile fiefuri duminica, 7 iunie, in conditiile aratate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.