Opinii

Emotionanta sinceritate din finalul scenetei

Corneliu Condurache
27 mai 2009 1334 vizualizări
Ieri, in sedinta Consililui Local Focsani s-a aminat inca o data alegerea viceprimarilor de Focsani. Si tot printr-o sceneta interpretata de comun accord de consilierii PSD si de cei ai PD-L, ca si data trecuta.

Cind au chemat-o in plus pe prefectul Raluca Dan pentru a oferi un caracter mai oficial rateului regizat. De aceasta data, asa cum puteti afla si din materialul scris de redactorii Ziarului de Vrancea, prezenti la fata locului, dupa primarul Decebal Bacinschi care a anuntat cauza scoaterii de pe ordinea de zi a proiectului alegerii ajutoarelor sale, consilierul PD-L Nicu Tanase a precizat destul de frans motivul recurgerii la piesa de teatru: campania electorala pentru europarlamentare si mai ales alegerile care constituie finalul invocatei perioade de timp. Mai concret, ca sa nu-si supere alegatorii, social-democratii si democrat-liberalii au convenit ieri sa mimeze neintelegerea in privinta alegerii viceprimarilor de Focsani pina trece scrutinul din 7 iunie. Dupa ce isi vor fi tras pe sfoara proprii alegatori, cum nu s-au sfiit ieri sa recunoasca actorii scenetei jucata in sala de sedinte a Primariei Focsani, PD-L si PSD vor reveni la "jertfa" la care-i obliga Parteneriatul,(la "compromisul care nu compromite", cum recitau patrunsi de importanta misiunii lor multi politicieni actori ai celor doua partide, imediat ce mariajul lor a devenit public dupa alegerile din 30 noimebrie 2008) , ca « sa scoata Vrancea din criza ». Orice s-ar spune emotionanta sinceritate!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 2 ore, 36 minute, 41 secunde
Voi l-ati urmarit cu atentie pe individul asta?Ati vazut cat e de prost?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.