Opinii

Muschii si consideratia

Corneliu Condurache
14 apr 2009 1128 vizualizări
Asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, sefii organizatiei Vrancea a Partidul Democrat-Liberal se gindesc sa-l pirasca pe Marian Oprisan la Bucuresti, pe motiv de necolaborare, constind in nesemnarea Protocolului.

Daca, dupa aproape patru luni de zile scurse de la alegerile generale, in care Vrancea a devenit judet PSD mai abitir decit in perioada 2000-2004, singura actiune de care sint in stare PD-L-istii vrinceni este aceasta smiorcaiala asortata cu un gen cu amenintare la baron executata pe umarul sefilor lor politici de la Capitala, concluziile nu sint greu de tras. In primul rind, ce-ar trebui sa semneze Oprisan?! O hirtie alaturi de Trasculescu, in care sa se mentioneze ca el este tartorul Vrancei ?! Pai nu se vede lucrul acesta si fara un asemenea document ?! Apoi, in spatele acestei necolaborari se ascunde de fapt, intr-o insemnata proportie, chiar neputinta piriciosilor. In al treilea, dar nu in ultimul rind, tratamentul pe care Oprisan il aplica democrat-liberalilor vrinceni ("necolaborarea" de care chipurile respectivii politicieni se" gindesc" sa se plinga sefilor lor de la Bucuresti), este consecinta foarte directa a cuminteniei, in fapt lipsei aproape totale de activitate din punct de vedere politic in judet a acestora. La asa muschi demonstrati de PD-L-isti in Vrancea, atita consideratie din partea lui Oprisan. Lucru ce nu constituie dealtfel vreun secret. Si atitudine la care ar fi fost normal sa se astepte cei ce-si accepta de atita timp resemnati si cu ciocul mic, rolul de politicieni dependenti de voia sefului de judet intr-un partid autopozitionat si evaluat pe aceste meleguri, de rangul doi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.