Opinii

O disputa care merita urmarita

Corneliu Condurache
29 iun 2005 701 vizualizări
Dupa mai bine de sase luni de la preluarea puterii, iata ca si in Vrancea prefectul Aliantei "Dreptate si Adevar" are curajul de a-l infrunta direct pe Marian Oprisan, dindu-i aviz de nelegalitate unei hotariri a Consiliului Judetean.

Dupa mai bine de sase luni de la preluarea puterii, iata ca si in Vrancea prefectul Aliantei "Dreptate si Adevar" are curajul de a-l infrunta direct pe Marian Oprisan, dindu-i aviz de nelegalitate unei hotariri a Consiliului Judetean. Este vorba de cunoscuta si disputata hotarire de declansare a procesului de privatizare (in ciuda unui director al acestei societati care sustinea, nu de mult, intr-o emisiune televizata ca acest proces s-ar fi declansat din 2004!) a S C "Drumuri si Poduri" Vrancea S A.

Lasind la o parte faptul ca aceasta hotarire este una cu mare miza pentru baron, putindu-i da multe din planurile si urzelile sale menite a-i salva pielea dupa dezastrul lasat in respectiva societate in ultimii ani peste cap, mai este de urmarit o latura a confruntarii.

Poate la fel de importanta :

Cum s-a pregatit sa joace aceasta carte Ion Oprea si cum o va face el efectiv?

Apelul la justitie transleaza batalia pe un culoar care-o transforma, cum nu-i greu de estimat, intr-o disputa dintre avocati.

La acest capitol, din pacate, cei din Alianta, ca sa nu mai vorbim de coalitia care exista cu certitudine in judetul nostru numai pe hirtie, nu au experienta de a-i fi acordat un sprijin prea consistent si eficient prefectului lor.

Inclusiv parlamentarii Momanu, Vraciu, Sapunaru nu s-au evidentiat prin vreun astfel de sprijin, sau alte incercari menite a-i asigura omului lor vreo asistenta calificata.

In astfel de ocazii, insa, Oprisan nu se sfieste sa-si joace si foloseasca toate atuurile de care dispune, fara prea multe scrupule.

Privita din aceste unghiuri, disputa Oprea-Consiliul Judetean (recte Oprisan) pe tema declararii nelegale a Hotaririi de declansare a privatizarii S C Drumuri si Poduri, merita urmarita.

Cu mentiunea: cine o pierde ar putea suferi consecinte defel minore, si nu numai, de imagine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.