Opinii

In asteptarea surprizei de dupa cacealma

Corneliu Condurache
24 feb 2009 1105 vizualizări
Astazi ar urma sa aiba loc sedinta ordinara pe luna Februarie 2009 a Consiliului Local Focsani. Desi aparent din ordinea de zi nu se pot prevedea mari surprize, nu-i exclus sa apara si proiecte de hotariri din aceasta categorie.

Unul dintre acestea ar putea fi, de exemplu, cel referitor la alegerea viceprimarilor municipiului resedinta de judet, care ar avea darul sa-i prinda nepregatiti fie pe alesii liberali, fie pe cei democrat-liberali sau si pe unii si pe ceilalti. Nu trebuie omis amanuntul - intre posibilele strategii ce vor fi aplicate in perioada urmatoare de catre fortele politice reprezentate in legislativului focsanean - ca grupului social-democrat din acelasi for ii este necesar doar un singur vot racolat de la PD-L sau PNL pentru a bascula majoritatea existenta pina acum in favoarea sa. Avind in vedere ca, asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, Vasile Pintilie, noul director de la Apele Romane, a declarat ca isi va pastra locul de ales local in CL Focsani, chiar daca este obligat sa stea toata saptamina la Bucuresti, nu-i deloc exclus sa asistam la miscari politice neasteptate in miniparlamentul in discutie. In alta ordine de idei, cum se stie, la sfirsitul saptaminii trecute, vineri, a fost convocata si s-a desfasurat o sedinta "de indata" a CL Focsani. In care, nu s-a hotarit nimic, desi alesii si-au propus sa rezolve problema datoriilor Enet catre Distrigaz prin garantarea acestora cu bilete la ordin avalizate cu sume de bani din bugetul comunitatii. Nici macar ridicarea carantinei de pseudopesta aviara din Focsani instituita anul trecut, desi pentru asta - stie mai bine doamna prefect Raluca Dan, dar de aceasta data tace! - nu era necesara, probabil, convocarea unei sedinte "de indata". Singurul efect al materializarii convocarii de vineri, 20.02.2009 a CL Focsani este acela ca alesii prezenti vor incasa indemnizatia de sedinta. Intrucit acest lucru se va face pentru niste discutii fara nici o finalitate, cineva ar trebui sa dea socoteala pentru cacealmaua pusa in practica pe banii focsanenilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 11 ore, 5 minute, 21 secunde
Stimate domnule Condurache,in calitate de consilier local ,va atrag respectuos atentia ca dezinformati cititorii ziarului dvs.in privinta indemnizatiilor incasate de consilieri. Conform regulamentului citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.