Opinii

Ziarul de Vrancea la 12 ani

Corneliu Condurache
17 ian 2009 2540 vizualizări
Se implinesc 12 ani de la prima noastra aparitie in peisajul presei locale din Vrancea.

Din 18 ianuarie 1997 pina pe 31 martie 2002 am editat cotidianul local sub numele "Monitorul de Vrancea". Dupa o succesiune de abuzuri pe care nu consider ca este cazul, si nici nu-mi face placere sa le mai amintesc, mai ales astazi, dar despre care nu trebuie omisa precizarea ca nimeni nu a raspuns dintre cei vinovati, am fost nevoiti sa incepem, practic, editarea publicatiei sub un nou titlu: "Ziarul de Vrancea". Concret, de pe 1 aprilie 2002, pe linga razboiul nebunesc declansat impotriva noastra, ne-am vazut obligati sa intram pe piata presei locale din judet cu un alt cotidian pornit de la zero, in disputa inevitabila cu produsul creat tot de noi pina atunci. Si care avea la acea ora o cota de peste 90% pe piata presei din Vrancea. Daca cineva considera ca o astfel de competitie dusa din partea concurentilor nostri - editind, repet, un produs creat tot de noi si avind, pina a ne fi fost luat, o cota de piata ametitoare, nu de putine ori cu mijloace fara vreo legatura cu legile pietii, dar si cu cele ale tarii in numeroase ocazii-, a fost usoara, il asigur ca se inseala. Cu toate acestea, acum, la 12 ani, "Ziarul de Vrancea" prin truda tuturor celor ce contribuie la realizarea, aparitia si distributia sa in fiecare zi - jurnalisti, difuzori, agenti de marketing si vinzari publicitate, personal din administratie - este incontestabil liderul de piata al presei scrise din judet. Atit in privinta vinzarilor exemplarelor tiparite, cit si a accesarilor si afisarilor editiei on-line. Iar cititorii sai, in fapt averea sa cea mai de pret, sint cei pe care nimeni nu a putut, nu poate si nu va putea nicicum ignora sau pacali vreodata. Pentru ca stiu si afla zi de zi ce altii vor sa le ascunda.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
LA MULTI ANI , ZIARULE DE VRANCEA1 FELICITARI REDACTORILOR PENTRU PROFESIONALISM. LA NOI EXISTA 3 LOCATII UNDE PUTEM NAVIGA PE INTERNET: PAPI , SCOALA , TELECENTRU BAHNELE . ZIUA NAVIGATORILOR INCEPE citeste integral
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
Tot ce putem ca cititori si uneori colaboratori ,acum la ceas aniversar va dorim sa traiti macar cu-o zi mai mult decat ''monitorul'' lui meriean!sic!!!!!!!!!! La multi bani si ani!
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
LA MULTI MULTI ANI!
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
Domnule condurache tineo tot asa nu ceda an fata P..? M-ias dori sa comentam o emisiune an direct despre noi traditia VRANCEI .am fost si vom ramane.
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
Multa sanatate colectivului redactional, noroc, tiraje cat mai mari si mult, mult succes in noul an! Dati o lectie si in acelasi timp creati un model demn de urmat adaptat la actuala criza. Sunteti citeste integral
, acum 739371 zile, 16 ore, 44 minute, 18 secunde
Va doresc cat mai multe aniversari. Admir profesionalismul de care dati dovadata si de faptul ca tineti cu dreptatea !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.