Opinii

Au asteptat, sau ba, Oprea si Merchea sa fie trasi pe sfoara?

Corneliu Condurache
13 iun 2005 652 vizualizări
Este de mirare cum, simbata, la saptaminala lor conferinta de presa, pusi sa explice comportamentul prefectului Oprea si al subprefectului Merchea fata de discutata incompatibilitate a lui Oprisan, sefii celor doua partide ale Aliantei "Dreptate si Adevar" din Vrancea s-au facut a nu pricepe despre ce-i vorba

Este de mirare cum, simbata, la saptaminala lor conferinta de presa, pusi sa explice comportamentul prefectului Oprea si al subprefectului Merchea fata de discutata incompatibilitate a lui Oprisan, (mai ales de ce modul de actiune al acestora n-a semanat defel cu cel al prefectului de Sibiu, de pilda) sefii celor doua partide ale Aliantei "Dreptate si Adevar" din Vrancea s-au facut a nu pricepe despre ce-i vorba, ori in lipsa lor din judet cei care ar trebui sa le povesteasca ce se intimpla ii duc cu zaharelul, povestindu-le numai ce le convine lor s-auda. Momanu a spus, de exemplu: "cind prefectul de Vrancea a constatat acest lucru (incompatibilitatea lui Oprisan- n.r.) Oprisan isi daduse demisia." Ori, se stie ca prefectul a facut anuntul despre posibila incompatibilitate a baronului pe 22 aprilie, iar acesta si-a facut demisia publica si i-a si trimis-o prefectului pe 4 iunie. Ce au facut si ce-ar fi trebuit sa faca Oprea si Merchea intre cele doua date din calendar? Sa astepte doar sa se materializeze un posibil aranjament intre Oprisan si Postelnicu? Sau, intr-un limabaj mai dur si abrupt, sa astepte sa fie trasi pe sfoara (pentru ca, fara suparare, cam asta se vede ca s-a intimplat)? La fel, senatorul de Vrancea, Jan Vraciu, a afirmat destul de sententios: "prefectul a fost primul care a solicitat intrarea in legalitate". Urmeaza obligatoriu intrebarea: Si, dupa aceasta cerere, ce a asteptat de pe 22 aprilie pina pe 4 iunie?

Prin urmare, exact acest lucru ar trebui lamurit pe deplin, atit de catre cei doi parlamentari sefi de partide, cit si de impricinatii insisi.

Au asteptat, sau ba, sa fie trasi pe sfoara?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.