Opinii

Tupeul si muschii conserva fieful

Corneliu Condurache
21 oct 2008 887 vizualizări
Inceperea campaniei electorale de catre candidatii din toate partidele importante in Vrancea, cu citeva zile bune inainte de data oficiala, pe linga faptul ca arata cam cit pret pun ei pe respectarea legilor tarii, mai evidentiaza si alte laturi imposibil de ignorat ale comportamentului acestora.

Saptamina trecuta, de exemplu, ce nu s-au sfiit sa afiseze social-democratii?! Au facut mare scandal atunci cind le-au "prins" pe cele doua candidate democrat-liberale, Sorina Placinta si Maria Pircalabescu, impartind pomeni de Sfinta Parscheva in curtea unei biserici din Gologanu; apoi se banuie ca n-au fost tocmai straini de disparitia mash-ului liberalului Nicu Mazere de pe balconul unui hotel din Odobesti. Iar in ultima zi a aceleiasi saptamini au aratat senini cum ce-i deranjeaza la altii, nu-i nici o problema daca-i facut de ei. Astfel, duminica, la inchiderea Zilelor Odobestilor - manifestare pe bani publici organizata de Primaria orasului - au aparut pe scena candidatii PSD Miron Mitrea si Cristian Dumitrescu alaturi de colegul lor de partid edilul Daniel Nicolas , cerindu-le fara ocolisuri odobestenilor prezenti sa fie votati pe 30 noiembrie.

Si ce s-a intimplat la Odobesti n-a fost decit repetitia. De joi vine Festivalul Bachus la Focsani si el cel putin la fel de asumat electoral pe bani publici ca si Zilele amintite ale Odobestilor.

Trebuie, in aceste conditii, sa ne asteptam ca-n batalia electorala deja demarata sa conteze, probabil, mai putin, des clamatele programe si solutii. Fiind preferate ca si strategii tupeul si muschii, cu deviza: "legea cind o incalc eu am voie s-o fac mereu, c-am si muschi dar si tupeu, si-s doar in fieful meu!".




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.