Opinii

Diferente pe ruta Bucuresti-Focsani

Corneliu Condurache
8 oct 2008 888 vizualizări
Ieri, asa cum s-au intrecut sa prezinte televiziunile centrale, dupa nenumaratele gafe culminind cu votul pentru in Parlament al legii privind marirea lefurilor personalului din invatamint cu 50% si deplasarea la sfirsitul saptaminii la cununia civila pe ruta Bucuresti-Iasi cu elicopterul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), ministrul invatamintului a fost demis.

Au urmat imediat comentariile si analizele, unele au invocat doar gasirea unui "tap ispasitor", altele tardivitatea mult prea pronuntata a gestului. Intr-adevar, in campania electorala din 2004, pe cind erau in opozitie, liberalii promiteau operativitate fara cusur in astfel de situatii. Acum, de cind stau in scaunele puterii lucrurile se vad, desigur, altfel sau pur si simplu in provincie dispar cu desavirsire din cimpul vizual al sefilor politici. Daca la Bucuresti, cu gafeurul de serviciu in serie, Adomnitei, s-a ajuns totusi sa se ia o masura, in Vrancea - la Focsani - se termina mandatul si Iordache Bostan e bine-mersi nefiind zarit de nimeni. Nu se poate decit constata: diferente de optica si mai ales de actiune, greu de inteles pe aceasta ruta totusi nu atit de lunga!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.