Opinii

Gafa tratata cu gogomanie

Corneliu Condurache
18 sep 2008 790 vizualizări
E clar: consilierii locali focsaneni au intrat pe spirala decontului reciproc a acuzatiilor si politelor politice absurde.

Dupa ce la sedinta extraordinara de marti gruparea PD-L^PNL a respins la vot, abtinindu-se, un proiect de integrare a rromilor din Focsani, posibil a fi finantat pe bani europeni, numai pentru a le plati consilierilor PSD absenta de la sedinta ordinara din luna august a legislativului municipiului resedinta de judet, (cind acest proiect a figurat pe ordinea de zi) ieri s-a continuat meciul acuzelor aberante.

S-a ajuns, nici mai mult nici mai putin, ca alesii social-democrati sa-si acuze adversarii politici de rasism si xenofobie pentru abtinerea din ziua precedenta, solicitindu-se totodata interventia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii!

In Punctul de vedere de ieri imi exprimam opinia ca liberalii si democrat-liberalii prin razbunarea-materializata in abtinerea la vot- fata de PSD-isti

n-au facut decit sa parcurga calea de la ranchiuna la gafa.

Acum ma vad nevoit sa observ in replica gruparii din partidul lui Oprisan, apartinind de CL Focsani, drumul strabatut de la aceeasi ranchiuna politica la gogomanie.

Deoarece si absenta lor de la sedinta ordinara din luna august a miniparlamentului focsanean (repet, cind acest proiect a figurat pe ordinea de zi) este la fel de "xenofoba si rasista" ca si abtinerea alesilor PD-L^PNL la votul din extraordinara aceluiasi organism de marti dupa amiaza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.