Opinii

Placintele si copacii, in obiectivul alesilor focsaneni

Corneliu Condurache
9 sep 2008 853 vizualizări
Dupa consumarea sedintei de indata a Consiliului Local Focsani care a adus (dupa o vara!) apa calda abonatilor sistemului centralizat de termoficare din oras, a aparut un amanunt graitor in aceasta privinta.

Din cei douazeci de alesi cu mandatele valide ai miniparlamentului focsanean, doar doisprezece au fost prezenti la votarea solutiei biletelor la ordin. Daca luam in calcul scopul respectivei intilniri, procentul celor 40% consilieri locali care au absentat vineri pare dezolant.

S-a discutat, de fapt, readucerea la conditii minime de confort si civilizatie a 21000 de apartamente din Focsani apartinind votantilor carora in urma cu numai trei luni, aceiasi politicieni le promiteau rezolvarea cu maxima operativitate a neregulilor.

Adevaratul motiv al "ascunderii dupa copac" a celor 3 PSD-isti si 5 PNL^PD-L-isti ar putea fi teama de a nu fi trasi la raspundere in situatia imposibilitatii achitarii catre Distrigaz a fondurilor publice garantate de biletele la ordin care au fost aprobate in sedinta legislativului focsanean de vineri. Gestul arata ca deviza "la placinte inainte, la razboi inapoi" inca se aplica in cazul alesilor nostri cu mare entuziasm.

Si-ar mai fi ceva: se observa ca la o asemenea prezenta pentru o prioritate atit de clamata prin declaratiile politicienilor autohtoni, partidele nu au un control prea grozav asupra membrilor reprezentanti in Consiliul Local Focsani.

Iar asta ar cam trebui sa le dea, poate, de gindit sefilor acestora, daca un asemenea exercitiu nu-i interzis prin staff-urile unor astfel de grupari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.