Opinii

Consecintele noii viziuni

Corneliu Condurache
2 sep 2008 831 vizualizări
Conferintele de presa ale liberalilor si democrat- liberalilor de la sfirsitul saptaminii trecute au evidentiat inca o data atitudinile referitoare la relatia actuala dintre ele ale celor doua forte politice, alta data aliate la nivel national.

Astfel, in timp ce sefii lor se gratulau pe Litoral in vazul intregii Romanii, cu expresii precum "adunaturi de prosti" sau "batuti de soare-n cap", Sapunaru ii considera la Focsani pe subordonatii politici ai lui Trasculescu si Momanu ca adversari de neluat in seama in competitiile asteptate a se derula in colegiile uninominale aferente Vrancei, la parlamentarele din 30 noiembrie.

Poate mai mult ca o masura asiguratorie contra posibilei aruncari in aer a Aliantei pentru Focsani din Consiliu Local, dar si luind in calcul experienta nu tocmai fericita a confruntarilor Vraciu-Sapunaru, derulate inainte si pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile locale de la inceputul verii acestui an, PD-L-istii vrinceni s-au facut ca nu observa ipostaza umilitoare (de actor insignifiant pe scena politica autohtona), in care-i plaseaza aprecierile lansate duminica de liderii PNL la intilnirea cu jurnalistii din presa locala.

Problema este pe de o parte cit va mai putea rezista PD-L Vrancea intr-o asemenea lipsa de reactie fata de PNL.

Si nu in ultimul rind, ramine mai ales de vazut cum se va reflecta noua imagine a democrat-liberalilor din viziunea liberala de pe aceste meleaguri in pozitionarea acestora din urma prin asteptata constructie menita sa deblocheze situatia din miniparlamentul focsanean.

Un partener care nu inseamna nimic se poate, in fond, astepta la orice.

Altfel spus, consecintele mentionatei noi viziuni nu-i exclus s-aduca, totusi, ceva surprize.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 11 ore, 30 minute, 10 secunde
Asa stiu eu ca atunci cind sobolanii parassc nava inseamna ca simt ca nava se scufunda.Mitre promite ca isi da demisia.Cind iti dai demisia inseamna ca te simti vinovat de ceva.sau de mai multe.Si la citeste integral
, acum 739393 zile, 11 ore, 30 minute, 10 secunde
Cucoana, Lasa parlamentarile inutile ....ce face Mitrea si primarul asta impotent din toate punctele de vedere ..asta stim cu totii...totul pt ei si noi firmiturile... Spune ceva de subiectul de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.