Opinii

Uitarea politicienilor ajunsi la putere

Corneliu Condurache
31 mai 2005 636 vizualizări
Sint multe lucruri surprinzatoare in reactiile si modul de comportament ale politicienilor odata ce acestia ajung la putere.

Sint multe lucruri surprinzatoare in reactiile si modul de comportament ale politicienilor odata ce acestia ajung la putere. In afara reactiei aproape generale ca incep sa se ascunda de presa, fiind nu de putine ori tare iritati de catre aceasta, mai sint si altele. Cel putin la fel de pronuntate sint cele in care intervin parca pierderile de memorie.

Va mai amintiti cum strabateau mai an Momanu si Sapunaru, insotind-o pe Mona Musca, judetul in lung si-n lat, poposind pe la Marasesti rosi de grija pensionarilor? De cind au ajuns la putere, mai detectati macar a zecea parte din vechile lor griji si framintari? Procentul poate fi in realitate mult mai mic, tinzind aproape de zero. La fel promiteau (atunci cind Oprisan le tot racola oamenii prin metode la care el nu prea parea sa aiba vreodata concurenti) prin glasul sefilor locali, PNL si PD, ca ei nu vor recurge la asemnea metode dubioase. Iata ca au uitat acele zile, si se pare mai repede decit s-ar fi cuvenit! Au uitat brusc domnii lideri ai Aliantei, care se crede acum pe cai mari, inclusiv adevarul de mai multe ori verificat in acesti ani ca de oportunisti si vinatori de scaune calde si ciolane cu carnita macra, nici Vrancea nu duce defel lipsa. Prin astfel de metode se intaresc cele doua forte politice in judet? Eu zau de n-am serioase indoieli c-au ales exact metoda care le va asigura succesul. Dar poate ca nu ma pricep eu la politica si nu-i pot sesiza subtilitatile, asa cum o fac dumnealor.

Si campania cea de racolari - careia pare a i se fi dat deja verde si de la conducerile din Bucuresti ale ambelor partide - va fi una generatoare de mare efervescenta politica, binefacatoare si consistenta incarcatura democratica. Care va contribui creator inclusiv la clasarea termenului de "baronat" sau "judet- feuda" ce a fost atribuit judetului Vrancea in ultimii ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.