Opinii

Repetabila eroare

Corneliu Condurache
16 iul 2008 859 vizualizări
Asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, abia dupa ce-au patit-o la instanta de fond, liberalii si democrat-liberalii din Consiliul Local Focsani par a da semne ca sint dispusi sa trateze cu seriozitatea cuvenita actiunea in justitie avind ca obiect contestarea modului in care au fost alesi ca viceprimari ai Focsaniului Romeo Paul Postelnicu si Alin Trasculescu, initiata de colegii lor social-democrati din acelasi organism.

Daca ar fi manifestat o astfel de atitudine de la inceput, in primul rind cei doi impricinati contestati, Postelnicu si Trasculescu, se puteau constitui parti in proces cu aparatori proprii, lucru pe care acum nu mai au cum sa-l faca. Apoi, aspect defel minor, aveau posibilitatea de a uza si de alte proceduri admise: aminari, solicitarea unei eventuale stramutari pentru folosirea tuturor cailor posibile de asigurare a unei judecari corecte a spetei, etc; abordind insa toate aceste desfasurari din pozitii de viceprimari in functie ai municipiului resedinta de judet. Lucrurile sint cu atit mai greu de inteles cu cit cele doua partide aliate acum in CL Focsani au tratat, nu cu mult timp in urma, cu aproximativ aceeasi usurita o actiune in justitie care i-a costat imens din punct de vedere politic.Cea din toamna anului 2006, cu prilejul mediatizatei incercari de a-l da jos din scaunul de presedinte al Consiliului Judetean pe Marian Oprisan.

Cum multi dintre protagonistii intimplarii de atunci sint si astazi persoane importante in staffurile PNL si PD-L, fiecare dintre dumneavoastra puteti trage concluziile de rigoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.