Opinii

Plata greselilor din care nu s-a invatat aproape nimic

Corneliu Condurache
8 iul 2008 972 vizualizări
Ieri am avut un prim model al felului in care se vor desfasura sedintele Consiliului Judetean Vrancea in mandatul 2008-2012.

Partidul Social Democrat va face exact numai ceea ce doreste.

Nu numai ca nu s-a mers pe varianta alegerii vreunui vicepresedinte de alta culoare decit rosie - cum au mai fost de décor in legislaturile trecute - dar nici in componenta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) n-a incaput nimeni in afara membrilor Partidului Social Democrat.

Foarte probabil, demonstratia de forta de ieri este si efectul supararii lui Marian Oprisan pentru nereusita inregistrata in incercarea de a-i pune macar un om de-al sau viceprimar lui Bacinschi la Focsani. Consiliul Local al municipiului resedinta de judet ramine de altfel singurul loc dintre cele mai cu miza din judet in care cele doua forte politice care mai conteaza in disputa cu PSD pe esichierul de profil, respectiv Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal, isi mai pot face cit de cit cunoscuta prezenta.

Insa, atentie! Numai impreuna.

Orice dezbinare sau adoptare a vreunei strategii de tipul "fiecare pe drumul lui" le lasa la voia PSD, care le va "ciuguli" separat cum a mai facut-o, de altfel, inclusiv cu prilejul recentelor alegeri locale de luna trecuta. Cine nu invata din greseli plateste, iata, pe masura si in politica vrinceana, cu observatia ca la cite erori s-au facut in ultimii ani, invatamintele par, totusi, descurajant de mici. Dar asta-i, deocamdata, situatia in judetul in care traim!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.