Opinii

Restructurarea prin coafare a PD-L Vrancea

Corneliu Condurache
1 iul 2008 915 vizualizări
Asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, conducerea filialei Vrancea a Partidului Democrat-Liberal a fost pina la urma mai curind coafata decit restructurata.

Alaturi de Alin Trasculescu apare, iata, oficial din spatele cortinei cum era perceput pina acum, omul de afaceri Ionel Serban Mustea in pozitia de vicepresedinte. Deputatul Corneliu Momanu apare in cea de secretar general, dupa o demisie careia multi nu-i vedeau rostul la citeva zile bune de la finalul campaniei electorale, dar acum se poate constata la ce a folosit.

Mai este de semnalat disparitia din respectivul organism judetean de conducere al PD-L a lui Lica Panciu, unul dintre cei mai longevivi combinatori ai formatiunii politice despre care-i vorba de-a lungul ultimilor ani in judet, si nu numai.

Daca este adevarata confruntarea dintre taberele Mustea-Vraciu din partid, este greu de apreciat cum a fost ea transata prin noua componenta a Biroului Permanent Judetean.

Oricum, numai un astfel de razboi mai lipsea PD-L Vrancea, in situatia in care se gaseste acum.

Una mult mai dificila decit cea in care s-a aflat amintitul partid inaintea campaniei electorale pentru alegerile locale recent incheiate.

Acum judetul este deja impartit, conform scrutinelor din 1 si 15 iunie 2008 pentru o perioada de patru ani care de abia a inceput, iar feliile cele mai consistente le-au dobindit, fie ca le convine sau nu democrat liberalilor, P.S.D si P.N.L.

Daca i s-ar fi solicitat cuiva sa caracterizeze in putine cuvinte ce s-a intimplat ieri la PD-L Vrancea, probabil cele mai sugestive cuvinte ar fi: ironia sortii. Pai, daca atunci cind avea toate friile PD-L in propriile miini, Jan Vraciu a uzat de orice mijloace pentru a-si aduce in jurul sau numai oameni care-l aprobau in majoritatea actiunilor sale (atitea cite au fost), asa numitii "yes-mani", dupa 15 iunie cind a pierdut controlul organizatiei s-a trezit cu o strategie similara, dar indreptata impotriva lui din partea celor care i-au urmat la comanda partidului. Ieri a venit, iata, Gheorghe Flutur de la Bucuresti pentru a obliga cele doua tabere cu viziuni asemanatoare intr-ale vietii politice - doritoare de adversari "cu ciocu mic" in partid - sa convetuiasca impreuna.

Strasnica lectie de viata!

Daca asta va insemna si ceva legat de mai-binele PD-L Vrancea

in alegerile de la toamna, numai lunile care vin o vor arata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 23 ore, 46 secunde
"Mustea a ajuns acolo unde si-a dorit de ani de zile: in fruntea bucatelor politice. Este prieten cu generalul Gioni Popescu? Este!!! Este cuscru cu Furtuna Nasul Mafiei Vrancene? Este!!! este tovaras citeste integral
, acum 739370 zile, 23 ore, 46 secunde
"Când mă gândesc că se întâmplă, deşi pare absurd, ca fiul si fiica mea să traiască într-o Românie în care Nicuşor Constantinescu, Oprişan citeste integral
, acum 739370 zile, 23 ore, 46 secunde
"Cand ma gandesc ca se întampla, deşi pare absurd, ca fiul si fiica mea sa traiasca într-o Romanie în care Nicusor Constantinescu, Oprisan sau Dragnea, se visează ministri îmi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.