Opinii

Duminica transferului de putere

Corneliu Condurache
13 iun 2008 788 vizualizări
Astazi este, iata, ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale 2008. Cum a fost aceasta, ramine la aprecierea fiecaruia dintre dumneavoastra; iar in editia de astazi a Ziarului de Vrancea puteti citi si parerile cadindatilor care se vor infrunta duminica in turul al doilea pentru Primaria Focsaniului, in legatura cu aceeasi problema.

Tot acum si in paginile cotidianului nostru Bacinschi si Trasculescu isi prezinta fata in fata, cum n-au facut-o prin intermediul altor mijloace media din judet pe parcursul celor 44 de zile scurse pina acum de la 1 iunie, solutiile si atu-urile pe care ei le considera viabile si demne de luat in seama de catre alegatorii municipiului resedinta de judet.

Chiar si amanuntul potrivit caruia candidatii intrati in batalia finala pentru Primaria Focsani nu si-au masurat in direct si fata-n fata in aceasta campanie electorala fortele in lupta dreapta, spune destule despre modul in care s-a derulat campania la al carei punct terminus am ajuns astazi.

Cert este ca urmeaza de luni incolo revenirea la realitate, aliante si posibile tradari spectaculoase intre fromatiunile politice locale, care deja se discuta prin anumite medii, dar mai ales o noua perioada de patru ani in care cei curtati si sedusi cu promisiuni de catre politicieni pina astazi vor trebui sa se convinga in legatura cu distanta dintre vorbele si faptele celor ce le-au solicitat, printr-un asa complex arsenal de mijloace de convingere, voturile.

Puterea mai este doar duminica timp de 14 ore in miinile alegatorilor, dupa care ea revine la aceiasi criticati si monitorizati de catre opinia publica, politicieni.

Cine nu intelege asta, ramine doar cu discutiile.

Iar viata merge, bineinteles, inainte.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.