Opinii

Priveste-mi ridurile de ingrijoare si imensul meu cont bancar

Doina Ganea
11 iun 2008 805 vizualizări
In afara Campionatului European de fotbal a inceput si turul II al campionatul promisiunilor electorale! Fiecare candidat se va milogi de tine sa-i dai votul.Sa-i dai lui puterea. Puterea care corupe. Cea care cu cit e mai mare cu atit corupe mai mult.

Cu cit mai mult incepem sa cercetam in ceea ce am crezut, cu atit mai mult vedem ca am fost mintiti. Am fost mintiti de fiecare institutie. Ce te face sa crezi vreo clipa ca exista vreo institutie care n-a fost atinsa de coruptie? Institutiile sint la baza mizeriei. Institutiile sint puse acolo de aceiasi oameni care ne dau guvernul, educatia corupta, care pun la cale ingineriile financiare. Aceasta pentru ca stapinii nostri nu dau doi bani pe noi sau pe familiile noastre. Le pasa doar cum sa ne controleze. Am fost indepartati de adevar. Si pina nu veti fi pregatiti sa priviti intregul adevar, oriunde va veti duce, ori v-ar conduce, daca vreti sa priviti in alta parte, sau daca vreti sa faceti ce va place, undeva pe drum veti afla ca v-ati pus cu cineva. Cu cit sinteti mai educat, cu atit mai mult intelegeti lucrurile, cu cit lucrurile devin mai evidente, veti incepe sa vedeti minciunile pretutindeni. Trebuie sa stiti si sa cautati adevarul "si adevarul va va elibera". Cind totul devine un rahat, un mare si imens rahat, trebuie sa stati inmarmuriti pe toata durata campionatului electoral si sa cascati gura la false promisiuni si pretentii exagerate. Ginditi-va, totusi! în cele din urma, numai politica a convins oamenii. Ea incerca sa ne convinga in continuare ca exista un om, aici, in Focsani sau in oricare localitate din Vrancea care are grija de tot ce faceti, in fiecare minut si in fiecare zi. Si omul are o lista cu lucruri pe care vrea sa le faca. Si acest om te iubeste! Te iubeste si iti vrea binele! Te iubeste, dar are si nevoie de banii tai. Mereu are nevoie de bani! E puternic, e perfect, atotstiutor si intelept. Cumva, insa nu se poate descurca cu banii. Politica inghite milioane de euro, nu plateste taxe si impozite, dar mereu mai are nevoie de"¦. inca putin. Uita-te atent la politicianul care iti cere acum votul. El a inceput sa cheleasca, sa faca burta si e plin de riduri. Riduri facute din prea marea ingrijorare"¦.cu privire la numarul zerourilor din conturile bancare, ale lui si ale familie sale. Priveste-l cit e de ingrijorat ca cineva ar putea sa-i zgiriie gipanul cu un cui, ca nu gaseste in "orasul asta imputit" un trabuc ca lumea cu care sa-si trateze invitatii la o petrecere sau o poseta de firma pentru noua sa amanta. Sintem in mijlocul campionatului de fotbal, dar si al promisiunilor electorale! Iata o poveste de tot rahatul!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 4 ore, 50 minute, 58 secunde
da, politica e cel mai mizerabil domeniu din lume, dar fara politica nu se face nimic,sistemul politic e cel mai vechi, cel mai indispensabil, dar si cel mai corupt, asta e paradoxul omenirii, si noi citeste integral
, acum 739398 zile, 4 ore, 50 minute, 58 secunde
Ii dau dreptate lui cc si consider ca o primenire a clasei politice este absolut necesara. E timpul ca tinerii valorosi sa iasa din starea de apatie si sa se implice mai mult.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.