Opinii

Rasuflarile doamnei Flenchea

Corneliu Condurache
26 mai 2008 1068 vizualizări
Asa cum ati putut citi in editia de simbata-duminica a Ziarului de Vrancea, desi nu a raspuns apelurilor telefonice si nici SMS-ului prin care i se solicita un punct de vedere referitor la nota de colaborare cu Securitatea, votata si intocmita de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii si inaintata sectiei de Contencios Administrativ a Curtii de Apel Bucuresti pentru stabilirea unui verdict referitor la subprefectul Mioara Flenchea, redactorii nostri au insistat sa afle si parerea acesteia

Trecind peste uimirea pretinsa a omului numarul doi din Prefectura Vrancea - care a fost, de fapt, in multe situatii numarul unu, atit pe vremea lui Oprea cit si acum, in timpul mandatului lui Mircea Dragos, conform informatiilor care au ajuns pe la noi - devenita aproape un sablon in astfel de cazuri, mai apar citeva elemente care mai mult adincesc suspiciunile decit sa le risipeasca. Dintre ele, declaratia Mioarei Flenchea ca nu-si mai aduce aminte daca a avut sau nu vreun fel de relatii cu respectiva institutie, dar mai ales opinia ca, vezi Doamne, subiectul unei eventuale colaborari a unui subprefect al unui judet dintr-o tara a Uniunii Europene cu fosta Securitate ar fi unul "rasuflat". Nu la fel insa i se pare banuitului subprefect stradania sa de a poza tocmai acum in incomoda si verticala prin Prefectura Vrancea si de a sugera ca patania ei de acum -"talpile" cum se exprima in metafore tehniceanul hidrolog din 1998 ajuns al doilea reprezentant al Guvernului Romaniei in Vrancea in 2005 - s-ar datora tocmai unor asemenea atitudini. Tinute in mod curios ascunse pina in ultima clipa, la fel poate ca si buclucasele legaturi cu "Secu"!. Iti si vine sa te-ntrebi: ce-o fi oare mai rasuflat? Subiectul suspectatei colaborari, sau incercarea de coafare a imaginii Mioarei Flenchea pe ultima suta de metri?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.