Opinii

Surprize, surprize!

Corneliu Condurache
22 mai 2005 675 vizualizări
Surprinzator in toata tevatura cu sedintele "de indata" ale Consiliului Judetean, in scopul de a se trece mort-copt hotarirea cu privatizarea S. C. "Drumuri si Poduri" (cu un suspecta incarcatura de interes pentru baron, ca sa nu fie ceva tare necurat cu ea) a mai fost ceva inafara blatului executat cu gingasie de multi conslieri ce se dadeau respectabili si foarte verticali politicpina la acest ultim episod.

Este vorba de modul intr-adevar lamentabil in care nu si-au putut justifica optiunea si punctul de

vedere unii dintre consilierii care au respins intiativa sefului parlamentului local. Multora dintre cititorii "Ziarului de Vrancea" nu trebuie sa le aduc probabil prea multe argumente despre impresia mea fata de prestatia si comportamentul politic si moral a celui alintat cu numele de "portofel". In legatura cu felul in care au inteles consilierii judeteni PNL si PD la penultima intilnire convocata "de indata" sa-si prezinte parerile proprii despre varinata de privatizare a societatii "Drumuri si Poduri", nu am insa cum sa-i aduc vreun contraargument care sa stea in picioare baronului. Si nici sa infierez umilintele la care acesta i-a supus poate cu sadism exagerat pe vajnicii alesi aliati. Dar care spre surprinderea mea le-au suportat cu stocism -fara sa cricneasca ca si cum erau toleratii sefului judetului acolo-,intr-o imagine dezolanta dar cu multe semnificatii in privinta realitatilor crude ale vietii politice din judetul inca baronat, cu microfoanele in miini termurindu-le de frica cind raspundeau angelico-parasutist avansurilor tupeiste cu: "nu cometez" Desi au puterea de aproape jumatate de an si ditamai seful finantelor este al lor, in ciuda faptului ca acum nu mai pot in nici un chip spune ca nu au acces la informatii ori manevre de culise,

curios, absolut nici unul dintre alesii Aliantei D.A nu a fost in stare sa explice care sint hibele importante ale variantei de privatizare propusa si sustinuta de adversarii lor politici. Ca sa nu mai vorbim ca la pretentiile unei forte politice aflata la putere si cu respect fata de proprii alegatori, te-ai fi asteptat la un punct de vedere comun prezentat clar, care sa spuna apasat lucrurilor pe nume. In privinta dedesubturilor, care in mod sigur sint multe si cu importanta miza pentru tabara baronesca.Pitite startegic prin hatisurile solutiei propuse pentru a se marita "piatra din casa",indepartindu-se concomitent numeroase complicatii cu potential neplacut insemnat pentru personaje de vaza din "gasca". Ce-ar putea fi considerate ca facind parte din categoria unor viitoare mai mult ca sigure :"Surprize, surprize!"


P.S Pentru modul responsabil in care au izbutit sa-l sprijine constructiv(prin demisii super-dubioase si urechism suspect),pe baronul de Vrancea ca sa-si legifereze intr-un final glorios in parlamnetul local ieri,unul dintre cele mai tari tunuri din ultimii 15 ani (si una dintre cele mai insemnate clape adminstrate

statului),sefii locali ai coalitiei (cea gemind de agerime si realizari in Vrancea ultimelor sase luni),PNL-PD-PC,merita cu virf si indesat : "stima noastra si mindria". N-ar merge un chef ceva la "Central" sau "Enigma" ?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.