Opinii

Aceeasi magarie, cu o alta palarie!

Corneliu Condurache
15 mai 2008 847 vizualizări
Desigur, cine intra in politica, in afara de avantaje - care ii si mina in lupta pe majoritatea celor ce aleg aceasta cale - trebuie sa se astepte si la mizerii.

Ieri, de pilda, a fost facut public faptul ca unuia dintre candidatii la Primaria Focsani - cel al Partidului Democrat-Liberal, Alin Trasculescu - nu numai ca nu i s-a aprobat concediul fara plata solicitat tocmai pentru a-si putea derula campania electorala (cum face minstrul transporturilor la Bucuresti, sau cel al invatamintului la Iasi, ca sa comparam numai doua situatii asemanatoare in lupta politica avind miza postul de primar al municipiului resedinta de judet) dar i s-a trimis si o comisie interna de control la institutia al carei sef este. S-ar putea replica: "totul n-are legatura cu batalia dintre partide desfasurata in aceste zile, fiind vorba despre chestiuni exclusiv profesionale in care guvernantii actuali, in speta politicienii Partidului National Liberal - inclusiv prin reprezentantii lor din Vrancea - n-au nici un amestec". Aceasta idee se regaseste, dar formulata putin altfel, in declaratia lui Nini Sapunaru din continutul articolului referitor la acest subiect, publicat in editia de astazi a Ziarului de Vrancea. O astfel de abordare este, insa, nula din punct de vedere al credibilitatii. Ca sa nu mai vorbim despre cealalta enormitate rostita in aceeasi relatare a sefului PNL din judet, cum ca Trasculescu nu si-a aprobat singur cererea de concediu fara plata si tot el si-ar fi regizat chemarea controlului de la conducerea centrala a Registrului Auto Roman, ca sa se victimizeze inainte de alegeri!

In aceste conditii nu ramine decit constatarea ca este vorba despre o magarie absolut comparabila cu cele dinaintea lui decembrie 2004, insusita si aplicata cu strasnicie dupa patru ani. Sau altfel spus, aceeasi magarie, cu o alta palarie!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.