Opinii

Constatari cu sanse de a fi validate

Corneliu Condurache
8 mai 2008 833 vizualizări
Dupa cum se poate observa, la citeva zile de la intrarea in campanie electorala lipseste cu desavirsire in Focsani, din publicitatea stradala, candidatul Partidului Social Democrat la un nou mandat de edil al municipiului resedinta de judet, primarul in functie Decebal Bacinschi.

O astfel de realitate da deja friu liber mai multor speculatii. Prima dintre ele pune in discutie utilizarea pina la limita excesului, de catre celalalt candidat al PSD, la presedintia Consiliului Judetean de aceasta data, Marian Oprisan, a aceleiasi forme de a sari in ochii focsanenilor. Desigur, ar putea fi utilizata justificarea ca primarul Focsaniului sta atit de stralucit in sondaje incit formatiunea sa politica isi permite strategia de a-l omite de la publicitatea out-door. Daca este asa pica, atunci, alt mit. Cel al situarii confortabile in aceleasi forme de testare a preferintelor electoratului vrincean inaintea votului efectiv de la 1 iunie al baronului de Vrancea.

Varianta in care Decebal Bacinschi ar fi fost taiat intentionat de la portia de publicitate stradala tocmai in municipiul in care-i candidat, chiar de catre staff-ul formatiunii politice pe care-o reprezinta, cu scopul de a-l pune intr-o situatie dificila in raport cu contracandidatii sai, nu trebuie nici ea omisa. Ea trebuie, insa, urmata imediat de lamuriri de genul: cine ar avea interesul sa o faca si mai ales de ce?

Odata aflat raspunsul la astfel de intrebari, constatarea ca PSD a ajuns sa isi traga singur la Focsani presul de sub picioare ar putea fi luata si ea in calcul cu mari sanse de a fi validata de viata reala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.