Opinii

Oglinda, oglinjoara!

Corneliu Condurache
27 mar 2008 845 vizualizări
O data stabiliti candidatii pentru diversele functii pe care le presupun alegerile locale, se mai pot observa si citeva seturi necoafate decupate din cruda realitate politica de pe aceste meleaguri, pina acum chiar daca banuite, ducind lipsa de argumente care sa le plaseze in categoria certitudinilor de necombatut.

Pai, iata, daca ne referim doar la Focsani, municipiul resedinta de judet si trecem in revista candidatii la functia de primar desemnati de principalele partide, putem trage deja o concluzie ce nu mai are nevoie de prea multe comentarii. Partidul Social Democrat merge pe mina aceluiasi candidat despre care-i greu de crezut ca va reusi sa rezolve in al treilea mandat ce n-a izbutit in primele doua. Partidul National Liberal vine cu un pretendent racolat acum vreo 50 de zile de la Partidul Democrat-Liberal, iar acest din urma partid scoate la rindul sau la inaintare un tinar sef de institutie promovat in functie pe vremea guvernarii PSD, dar cu activitate aproape inexistenta in rindurile fortei politice pe care o reprezinta acum. Numitorul comun al celor trei combatante privit prin prisma aspirantilor la cel mai inalt scaun din Primaria Focsani: lipsa vietii de partid adevarate, care ar fi trebuit sa creasca si sa scoata la iveala candidati viabili si prin alte metode decit cele ce s-au utilizat pina acum. Eternul pesedist, racolatul penelist si iepurasul pedelist, scosi parca din jobenul unui scamator, ce se vor bate in saptaminile care urmeaza pentru scaunul de edil al Focsaniului arata deocamdata ca intr-o oglinda ce s-a intimplat in ultimii patru ani prin interiorul acestor formatiuni politice. De oriunde te-ai uita, nu poti decit sa remarci: nu prea multe!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 4 minute, 46 secunde
Nea Corneliu, pe bune nu e neaparata nevoie sa scrii in fiecare zi. Daca intr-o zi chiar n-ai ce spune mai ia dom'le cite-o pauza, odihneste-te, poate iti vine in ziua urmatoare vreo idee interesanta.
, acum 739398 zile, 4 minute, 46 secunde
Si eu care credeam ca astazi ti-ai luat concediu.Ba mai mult credeam ca tii si post caci vad ca nu ti-a dat nimeni de dulce pe forum.
, acum 739398 zile, 4 minute, 46 secunde
Domnule director, Aveti o explicatie ca la anumite articole dispar nu numai comentariile postate ci si posibilitatea de a posta altele? Cum se impaca asta cu libertatea de exprimare pe care ZVn se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.