Opinii

Mascarada electorala cu iz de baronat

Corneliu Condurache
12 mar 2008 726 vizualizări
Pina acum, in preajma diverselor tipuri de alegeri eram obisnuiti sa vedem investitii din bani publici inuagurate electoral.

Poduri care s-au dovedit cu mari probleme de fiabilitate doar citeva luni mai apoi, sali de sport in care s-a descoperit in scurt timp ca ploua, instalatii de alimentare cu apa ce-au functionat foarte putine zile sau drumuri platite si neexcutate, precum mentioneaza procurorii in Dosarul Coruptiei, sint doar citeva astfel de obiective sfintite de soboare de preoti si frecventate de umflatii in pene taietori de panglici autohtoni.

Am asistat, iata, luni si la adjudecarea electorala in Vrancea cu aceeasi lipsa de masura, a unei investitii private.

Este vorba despre santierul parcului de retail demarat pe soseaua de centura din marginea Focsaniulu, construit de o firma belgiana.

Ca Oprisan s-a prezentat sa pozeze cu casca rosie de constructor pe cap si foarfecele-n in miini, facindu-se ca inaugureaza o lucrare inceputa de citeva saptamini bune, despre care s-a comentat in termeni nu tocmai elogiosi in legatura cu modul in care s-ar fi conditionat eliberarea autorizatiei de constructie de catre autoritati in Consiliul Local Focsani, nu-i de mirare.

O enigma va ramine, probabil, multa vreme de aici incolo imaginea pe care si-o fi construit-o in sinea sa managerul companiei BelRom, nevoit sa joace rolul de gazda joviala intr-o asemenea mascarada cu pronuntat iz de baronat specific vrincenesc.

Numai cine poate inghiti asemenea sortimente de "prajiturici" rezista si apare mentionat la panoul de investitori pe aceste meleaguri.

Restul - si n-au fost de fel putini pina acum - isi iau "jucariile" si pleaca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.