Opinii

Posibilitati ce trebuie avute in vedere

Corneliu Condurache
26 feb 2008 763 vizualizări
Dupa ce s-au despartit de ei nu tocmai cu pupaturi si-mbratisari cordiale, liberalii vrinceni ii invita pe fostii lor colegi de alianta botezati intre timp democrat-liberali la o noua constructie; impotriva lui Decebal Bacinschi de aceasta data.

Desigur, privita ca strategie politica, intentia facuta publica de seful PNL Vrancea duminica, in ultima conferinta de presa a formatiunii sale politice, pare nu doar interesanta; ci poate chiar realista si logica. Se pune, insa, intrebarea: vor putea trece liderii PD-L de pe aceste meleaguri peste amanuntul ca acelasi personaj care le propune acum proaspata coalitie le-a racolat recent candidatii de primari pentru Focsani si Bolotesti?

In politica, inclusiv in cea locala, din "Provincia europeana" Vrancea, ne-am obisnuit in acesti ani sa constatam ca putine lucruri nu-s posibile. Atit timp cit nu se vor intrece pe ascuns sa-i intre in gratii lui Oprisan spre a-si proteja propriile afaceri, sefii locali ai liberalilor si democrat-liberalilor ar putea sa se gindeasca la multe impreuna. Altfel insa, ce s-a intimplat la alegerile locale din 2004 cu celebra "coalitie antifrauda", sau in toamna lui 2006 cu incercarea de a-l debarca pe baronul acestor plaiuri, se va repeta mai mult ca sigur.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.