Opinii

Compania de Umilire a Publicului ¦

Cristi Irimia
23 feb 2008 1063 vizualizări
Politicienii locali se joaca de-a modificarile prin AGA de la CUP, totul pe baza unor interese ce tin de formatiunile politice interesate in a-si plasa oamenii in locuri cheie.

Ca le pasa doar de partidele lor, asta e clar! Daca le-ar fi pasat de focsaneni, care platesc un pret foarte mare la apa, ar fi umblat la scaunul de director al lui Gheorghe Vasilescu. Asta insa nu face parte din planul politic al partidelor. Acestea se dueleaza sa-l impuna pe Stefan Buzarnescu (membru PSD), respectiv sa-l mentina pe Nicu Tanase (membru PD-L) in AGA. Nu si-a pus nimeni problema, macar, daca cei doi sint potriviti pentru functia vizata, important este sa controleze ei institutia intr-o masura cit mai buna. Buzarnescu este inginer mecanic, iar Tanase inginer in tehnologia constructiilor de masini. Asta daca mai ajuta la ceva, ca informatie.


Asadar, focsaneni, stati linistiti! Vasilescu va ramine pe veci in fruntea CUP, pretul la apa va creste mai rapid ca in alte judete, in vreme ce partidele se vor bate intotdeauna sa-si impuna oamenii, nu ideile si proiectele, in ceea ce ar trebui sa numim, mai degraba, Compania de Umilire a Publicului.


PS: Aseara, Adrian Nastase a devenit presedinte al Consiliului National al PSD. Probabil ca nu va mai dura mult si Geoana va fi inlaturat, cu efortul "cucuvelei" Iliescu. Sau poate va fi mentinut pina dupa alegeri, intr-o coabitare fortata pentru obtinerea mai multor voturi la locale. Pina atunci, "partidul-stat" farimitat si stratificat intr-un "ghiveci" de interese revine in atentie prin reactivarea elementelor penale din rindurile sale, dar si printr-un amanunt decisiv, care-i va semna definitiv sentinta si statutul: nu se va putea moderniza si reforma niciodata. Putinii baieti buni din PSD nu pot face fata, este clar acest lucru, baietilor rai din aceiasi formatiune politica.


Dupa ce a dat ieri cu banu"â"¢ si, v-ati prins, a picat Nastase, baronul se pregateste acum sa-i revinda prin Vrancea alta serie de carti cu autograf, pentru a-i reintra in gratii. Nu ca i-ar pasa foarte mult, insa da bine la impresia artistica. "Il lidero maximo" intotdeauna iti zimbeste in fata si te lucreaza pe la spate!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 14 ore, 21 minute, 52 secunde
Draga Cristi,ma bucur enorm ca in sfarsit in judetul nostru isi pune cineva probleme de acest gen!Ca esti tu acela,chiar nu conteaza!Vad ca esti plin de informatii!Poate descoperi inflatia pe perioada citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.