Opinii

Concluzii din sedinta Consiliului Judetean

Corneliu Condurache
14 feb 2008 782 vizualizări
Analizata cu atentie, ultima sedinta a Consiliului Judetean Vrancea ar putea dezvalui aspecte interesante referitoare la modul cum se va derula viata politica din judet in perioada urmatoare.

Faptul ca Oprisan si-a aplecat urechea la nemultumirile lui Nini Sapunaru, facute publice cu numai doua zile inainte in conferinta de presa a Partidului National Liberal, arata destul de clar un lucru. Negocierea din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, de la sfirsitul anului trecut in formula Olteanu-Sapunaru de la PNL, Oprisan-Mitrea de la PSD, este in realitate mult mai complexa si trainica decit a parut la prima vedere. Apropiatele alegeri locale ne vor lamuri deplin in privinta acestor banuieli.

Relevant este, insa, si cum au raspuns democrat-liberalii din judet noii realitati etalate marti dupa amiaza in Consiliul Judetean. Prin interventia neexcelind in aplomb politic a lui Lica Panciu. Concluzia? Daca am avut de a face cu o avanpremiera si astfel se vor comporta subordonatii lui Jan Vraciu si-n apropiatele dueluri pe care le presupun inevitabil campaniile electorale ce se apropie cu mare viteza, nu-i exclus ca pe PD-L-istii vrinceni sa-i astepte zile grele.

Si procente pe masura.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 24 minute, 57 secunde
Prietene uita-te mai des la emisiunile lui Cristoiu si ale lui Valentin Stan, ca poate mai intelegi si tu cum se face o analiza. Eventual fa si o facultate. Pina atunci evita sa-ti dai cu parerea citeste integral
, acum 739393 zile, 15 ore, 24 minute, 57 secunde
ce destepti sunt aia cu facultate
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.