Opinii

Suparari inutile

Corneliu Condurache
29 ian 2008 820 vizualizări
Articolul aparut in editia de ieri Ziarului de Vrancea, referitor la Proiectul de Hotarire aflat pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Consiliului Local Focsani privind solicitarea SC Carpezano Company SRLde a cumpara 100 hectare teren aflat in proprietatatea municipiului resedinta de judet situat pe imasul de la Bolotesti, a produs vii nemultumiri si proteste prin anumite medii politice locale .

Bineinteles, in rindul celor aflati cel mai probabil cu musca pe caciula vis a vis de cele scrise.

Noi n-am facut altceva insa decit sa aducem la cunostinta cititorilor faptele asa cum sint.

O firma infiintata in aceeasi zi cu data cind a fost depusa solicitarea la legislativul focsanean si cu un capital social de 7900 RON se angajeaza intr-o afacere in care promite ca va face investitii impresionante pe un teren public.

Redactorilor nostri acest amanunt li s-a parut demn de supus atentiei cititorilor Ziarului de Vrancea si nimic mai mult.

Nu i-au indemnat pe consilierii locali sa voteze intr-un anume fel si nici nu s-au angajat in altfel de consideratii.

Fiecare este liber sa gindesca si sa procedeze in consecinta, inclusiv alesii parlamentului municipiului resedinta de judet.

De altfel, acesta este in opina noastra rolul presei independente

care-si respecta cititorii ""acela de a-i informa despre realitatea necoafata in conformitate si cu sloganul de pe frontispiciul publicatiei -"Iti spune ce altii iti ascund!"- nu de a ridica osanale satrapilor locali si de a se face ca nu vede ceea ce nu le place sa vada ochilor, ori sa auda urechilor acestora.

Ca Oprisan a sarit ca ars pentru asa ceva, nu ne deranjeaza si nu este nimic curios. Ba din contra, evolutia acestuia se incadreaza in nota sa obisnuita, pe care nu o data noi am sesizat-o.

Cu atit mai mult cu cit sintem in an electoral baronul de Vrancea, dar si alti politicieni locali indiferent de formatiunea careia ii apartin vor fi din ce in ce mai suparati, probabil, pe Ziarul de Vrancea pentru fel de fel de articole ce vor aparea .

Dar asta-i numai problema lor.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.