Opinii

Iluzii si demagogie de Ziua Unirii la Focsani

Corneliu Condurache
25 ian 2008 815 vizualizări
Ziua Unirii a fost sarbatorita ieri la Focsani asa cum sint in stare sa o faca politicienii romani ai vremii, intr-un an electoral.

Cu multa demagogie si incercari incrincenate de adjudecare electorala intr-un procent cit mai insemnat posibil a evenimentului. Ce a rezultat din asta a putut vedea fiecare dintre cei prezenti la manifestare sau care au urmarit-o pe diverse televiziuni. Un Oprisan pozind in liderul unionist al anului 2008 cu iluzia ca-i "contestat de unii, dar iubit de popor", o Norica Nicolai cu iluzia c-a fost huiduita electoral, dar ea persevereaza eroic sa se jertfeasca in interesul poporului pentru a ajunge la cirma Justitiei din Romania, si un Traian Basescu cu iluzia ca-i aprig si necrutator luptator impotriva coruptiei, dar facindu-se ca nu intelege ce mesaje ar putea genera si transmite in rindul magistratilor vrinceni pupaturile sale la sosire si la plecarea din Focsani, de 24 Ianuarie, cu un inculpat penal intr-un dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie, acuzat de abuz in serviciu, fals si uz de fals, dar si de utilizarea creditelor din bugete publice in alte scopuri de cit cele pentru care au fost contractate. Care din protagonistii susmentionati are iluzii mai desarte, puteti aprecia doar fiecare dintre dumneavoastra.


P.S. Curios cum de nu i-a atras atentia nici unul dintre consilierii lui Traian Basescu despre faptul ca pupindu-se si imbratisindu-se cordial cu Marian Oprisan este exact ca si cum ar face acest lucru, de-o data, cu aflatii in vizorul DNA, Adrian Nastase si Miron Mitrea!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.