Opinii

Raspuns dificil

Corneliu Condurache
15 ian 2008 876 vizualizări
Cei care aveau dubii in privinta candidaturii lui Oprisan pentru aceeasi functie pe care o ocupa in prezent, la alegerile care s-apropie, si le-au risipit probabil ieri. Pentru ca actualul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea a anuntat public, prin intermendiul agentiilor de presa (!!!), ca mai candideaza o data.

Lasind la o parte motivele pe care le invoca baronul in hotarirea sa, "Sa stiti ca in ultimii trei ani mi-a trecut prin cap, tinind cont de vicisitudinile vremurilor si de ura adversarilor mei politici sa plec din functia de presedinte al Consiliului Judetean. Dar gindindu-ma la echipa mea cu care am facut multe lucruri importante in judetul Vrancea, vreau sa va spun ca am ajuns la conluzia ca este mult mai important respectul si prietenia oamenilor decit mizeriile adversarilor politici",- un gen de "sa moara dusmanii mei!" de prin manele - anuntul despre care-i vorba, aduce din nou in discutie o problema deloc simpla pentru politicienii vrinceni: cine il concureaza pe Oprisan? La cum se contureaza deocamdata lucrurile - mai ales daca asa cum se preconizeaza, sistemul de vot uninominal va deveni certitudine si pentru functia de presedinte de Consiliu Judetean in scrutinul din vara - cind iata, liderii principalelor forte politice din judet,se straduie mai mult sa-i intre in gratii sau sa-l copie cit mai fidel pe "seful administratiei publice judetene" in actiunile lor,decit sa intre in competitie cu el, e greu, tare greu, de dat un raspuns!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.